Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (86)Книжкові видання та компакт-диски (101)
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Станевський О.Л. Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.Л. Станевський / Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 19 с.
2.РА315258 Голуб Б.О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Б.О. Голуб / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2001. — 20 с.
3.Гріщенко Г.В. Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Г.В. Гріщенко / НАН України. Ін-т техн. теплофізики. — К., 2007. — 19 с.
4.РА377017 Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. Т. Теймурова / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2010. — 18 с.
5.РА310473 Кобилінська О.В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.В. Кобилінська / Укр.держ. ун-т харчових технологій. — К., 2000. — 20 с.: рис.
6.Шульга О.С. Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.С. Шульга / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 20 с.
7.РА382005 Гирка О. І. Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / О. І. Гирка / Львів. комерц. акад. — Л., 2011. — 24 с.
8.Трощий Т.В. Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Т.В. Трощий / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 19 с.: рис.
9.РА380372 Валевська Л. О. Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Л. О. Валевська / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл.
10.Аннєнкова Н.Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.Б. Аннєнкова / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2009. — 23 с.
11.Заремба Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Павло Олександрович Заремба / Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган- Барановського. — Донецьк, 2000. — 17 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського