![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л990.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Скрипник В.О. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском: Автореф. дис. канд... техн. наук: 05.18.12 / В.О. Скрипник ; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. — Х., 2002. — 18 с.: рис. — укp.Досліджено процес двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском. Встановлено, що раціональний тиск на м'ясо в процесі двостороннього жаріння за умов нежорсткої фіксації верхньої поверхні жаріння залежить від структурно-механічних властивостей м'яса. На підставі результатів досліджень розроблено апарат жаріння з покращаними показниками продуктивності, енергоекономічності та екологічної чистоти. Запропоновано математичну модель тривалості теплової обробки та виходу готових виробів з м'яса. Доведено високу якість готового продукту, що пройшов теплову обробку на вдосконаленому обладнанні за розробленою технологією. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.2-5 + Шифр НБУВ: РА321769
Рубрики:
|
| | | | |
2. |
Ляшенко Б.В. Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних пристроїв: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Б.В. Ляшенко ; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 18 с. — укp.Теоретично обгрунтовано та розроблено високоефективний енерго- та ресурсозаощадний процес смаження січених кулінарних виробів у функціональних замкнених середовищах (ФЗС), що утворюються у разі щільного контакту заглибинами двох геометричних подібних нагрівальних поверхонь. Розроблено теоретичну теплову модель процесу та проведено дослідження тепло- та масоперенесення під час смаження січених виробів зазначеним способом, зміну їх структурно-механічних, фізико-хімічних, мікробіологічних та органолептичних показників. Запропоновано процес виробництва м'ясоовочевих котлет з використанням кабачкового наповнювача, якому властива висока адсорбційна здатність поглинати вологу та жир, що забезпечує зменшення витрат матеріальних ресурсів під час смаження. Для реалізації процесу смаження у ФЗС розроблено новий пристрій ПССВ-0,2, що відрізняється високими техніко-експлуатаційними показниками. Оцінено економічну ефективність наукових розробок і здійснено комплекс заходів щодо впровадження їх у виробництво. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л990.2-5 Шифр НБУВ: РА320527 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|