Пошуковий запит: (<.>U=Л991.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. | Нєміріч О.В. Технологія жировміщуючих кондитерських виробів підвищеної харчової цінності для лікувально-профілактичного харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.В. Нєміріч / Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 1998. — 18 с. |
2. | Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.М. Ветров / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. — Донецьк, 2007. — 18 с. |
3. | Золотухіна Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Інна Василівна Золотухіна / Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2006. — 18 с. |
4. | Васильєва О.О. Технологія напівфабрикату на основі топінамбура для солодких збивних страв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / О.О. Васильєва / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2005. — 18 с. |
5. | Расулов Р.А. Технологія солодких страв з окарою : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Р.А. Расулов / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2004. — 20 с.: рис., табл. |
6. | РА384875 Дзюндзя О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. В. Дзюндзя / Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2011. — 21 с.: табл., рис. |