Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (14)Реферативна база даних (33)Книжкові видання та компакт-диски (43)Журнали та продовжувані видання (31)
Пошуковий запит: (<.>U=П241.924$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Мельник Р.Г. 
Оптимізація елементів технології виробництва грибів печериці двоспорової: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.06 / Р.Г. Мельник ; Ін-т овочівництва і баштанництва НААН України. — Х., 2010. — 20 с. — укp.

Визначено оптимальні дози та строки внесення в субстрат білкових органічних добавок, що дозволяють покращувати продуктивність і споживчу якість плодових тіл печериці. Розроблено рецептуру виготовлення високопродуктивного субстрату за традиційною технологією. Розраховано біоенергетичну й економічну ефективність розроблених прийомів технології.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П241.924-4
Шифр НБУВ: РА374130 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Попова Н.О. 
Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.О. Попова ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2009. — 21 с. — укp.

Досліджено чинники та механізм збереженості свіжих шампіньйонів за умов модифікованого газового середовища. Обгрунтовано вибір упаковки для зберігання шампіньйонів, встановлено оптимальний газовий склад в ній. Доведено, що за рахунок дихання та під впливом сформованого модифікованого газового середовища у внутрішньотканинному газовому складі шампіньйонів збільшується вміст вуглекислого газу та знижується парціальний тиск кисню, що обумовлює меншу активність протікання біохімічних процесів. Проведено товарознавчу оцінку якості свіжих культивованих шампіньйонів за зберігання, досліджено зміну основних і специфічних компонентів їх харчової цінності, встановлено терміни зберігання.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: П241.924-4 + Л918-309 +
Шифр НБУВ: РА369564 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського