Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.40$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
| | | | |
1. |
Карпович І.В. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / І.В. Карпович ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.Розроблено технологію фруктозовмісного харчового сиропу з найбільш дешевої за умов України крохмалевмісної сировини - пшениці 6 класу. Проаналізовано способи і схеми одержання харчових сиропів, шляхи їх використання у процесі виробництва різних харчових продуктів. Встановлено оптимальні параметри процесів розрідження та зцукрювання крохмалю, а також ізомеризації глюкози з використанням високоефективних ферментних препаратів, знебарвлення глюкозного та глюкозно-фруктозного розчинів природними сорбентами й активним вугіллям. Розроблено спосіб і технологічну схему одержання фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини з вмістом фруктози 32...35 % до маси сухих речовин продукту. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40 Шифр НБУВ: РА373899 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
| | | | |
2. |
Григоренко Н.О. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Н.О. Григоренко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.Удосконалено технологію харчового сиропу з цукрового сорго, застосування якої забезпечує високу харчову та біологічну цінність кінцевого продукту. Досліджено хімічний склад соку високопродуктивних сортів і гібридів цукрового сорго та вилучення його окремих складових за умов технологічної обробки. Розроблено двостадійний спосіб ферментативного гідролізу крохмалю, який міститься у соку сорго, що дозволяє підвищити у ньому вміст моноцукрів та покращити фільтраційні властивості. Встановлено ефективність застосування катіонного флокулянту на основі полігексаметиленгуанідину для очищення соку сорго від високомолекулярних сполук. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва харчового сиропу з цукрового сорго, яка забезпечить одержання високоякісного харчового сиропу, збагаченого макро-, мікроелементами й амінокислотами вихідної сировини. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40 Шифр НБУВ: РА373892 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|
|
|