Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л852.40$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Карпович І.В. 
Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / І.В. Карпович ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.

Розроблено технологію фруктозовмісного харчового сиропу з найбільш дешевої за умов України крохмалевмісної сировини - пшениці 6 класу. Проаналізовано способи і схеми одержання харчових сиропів, шляхи їх використання у процесі виробництва різних харчових продуктів. Встановлено оптимальні параметри процесів розрідження та зцукрювання крохмалю, а також ізомеризації глюкози з використанням високоефективних ферментних препаратів, знебарвлення глюкозного та глюкозно-фруктозного розчинів природними сорбентами й активним вугіллям. Розроблено спосіб і технологічну схему одержання фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини з вмістом фруктози 32...35 % до маси сухих речовин продукту.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Шифр НБУВ: РА373899 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Григоренко Н.О. 
Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Н.О. Григоренко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.

Удосконалено технологію харчового сиропу з цукрового сорго, застосування якої забезпечує високу харчову та біологічну цінність кінцевого продукту. Досліджено хімічний склад соку високопродуктивних сортів і гібридів цукрового сорго та вилучення його окремих складових за умов технологічної обробки. Розроблено двостадійний спосіб ферментативного гідролізу крохмалю, який міститься у соку сорго, що дозволяє підвищити у ньому вміст моноцукрів та покращити фільтраційні властивості. Встановлено ефективність застосування катіонного флокулянту на основі полігексаметиленгуанідину для очищення соку сорго від високомолекулярних сполук. Розроблено апаратурно-технологічну схему виробництва харчового сиропу з цукрового сорго, яка забезпечить одержання високоякісного харчового сиропу, збагаченого макро-, мікроелементами й амінокислотами вихідної сировини.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.40
Шифр НБУВ: РА373892 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського