Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Реферативна база даних (9)Книжкові видання та компакт-диски (26)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л864$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Скляренко С.О. 
Надійність конструкцій буксирувальних канатних доріг: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.01 / С.О. Скляренко ; Полтав. нац. техн. ун-т ім. Ю.Кондратюка. — Полтава, 2008. — 19 с. — укp.

Розроблено методику розрахунку буксирувальних канатних доріг (БКД) з урахуванням специфіки навантаження на них від дії лижників. Уперше проведено експериментальне дослідження роботи конструкцій БКД. Розроблено класифікацію навантажень на елементи БКД, дефектів їх конструкцій. Уперше досліджено та розроблено механізм повторного встановлення БКД. Для проектування прийомників БКД з різним рівнем надійності та її оцінювання для існуючих споруд уточнено коефіцієнти запасу міцності та коефіцієнт умов роботи основного несучого елемента - несучо-тягового троса.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л864-021.1 +
Шифр НБУВ: РА360211

Рубрики:

      
2.

Полякова О.І. 
Розробка ресурсозберігаючої технології шоколадних виробів та розширення їх асортименту: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.І. Полякова ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с. — укp.

Розроблено ресурсоощадну технологію шоколадних виробів (глазурей, какао-напоїв) широкого асортименту, яка передбачає використання напівфабрикату, одержаного у вихровому млині (ВМ). Установлено оптимальні параметри дії ВМ та співвідношення інгредієнтів різних видів напівфабрикатів, що забезпечується подрібненням високого ступеня. Установлено можливість використання какаовели у виробництві напівфабрикату у ВМ та на її основі створено безвідходну технологію переробки какао-бобів. Створено шоколадні вироби функціонального призначення на основі зародків пшениці, інуліномісткого порошку, фруктози. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, сорбційні та десорбційні процеси, які відбуваються під час зберігання глазурей та какао-напоїв. Розроблено технологію антидіабетичної глазурі на фруктозі та обгрунтовано можливість зниження жирів на 3 % за її виробництва. Розроблено та запроваджено рецептури, технологічні інструкції, технічні умови.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л864 + Л864 + Л864
Шифр НБУВ: РА340030

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського