Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.050.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Теличкун Ю. С. 
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ю. С. Теличкун ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 23 с. — укp.

Встановлено залежність структурно-механічних властивостей тіста від вмісту газової фази, одержано криві течії газонаповненого тіста. Визначено закон зв'язку між напруженням і швидкістю зсуву, одержано конкретні математичні залежності та числові значення реологічних величин. Визначено ефективну в'язкість, її залежність від тиску екструдування та швидкості зсуву в процесі екструзії. Досліджено основні закономірності екструдування газонаповненого тіста, встановлено параметри та режими процесу. Встановлено вплив геометрії формувального каналу на параметри процесу екструдування та структуру пористості екструдату, оптимальні параметри екструдування для формування рівномірної дрібнопористої структури. Створено математичну модель течії тіста, наповненого вуглекислим газом у бродильній камері агрегата, каналі матриці та на виході з каналу.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.050.2
Шифр НБУВ: РА379716 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського