Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Дідик І.В. 
Вплив різних чинників на споживні властивості та збереженість крекерів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / І.В. Дідик ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2003. — 20 с. — укp.

Створено якісно нові крекери з підвищеним вмістом незамінних аміно- та жирних кислот, мінеральних речовин, вітамінів за рахунок використання нетрадиційної сировини рослинного походження - м'яти перцевої, цикорію, зародкових пшеничних пластівців, гречаного борошна, мускатного горіха. Виявлено закономірності змін якості крекерів за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками залежно від виду пакувальних матеріалів та умов зберігання. Встановлено, що використані природні домішки з антиоксидантними властивостями сповільнюють окиснювальні та гідролітичні процеси у жирах удвічі.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.2-3 +
Шифр НБУВ: РА323321

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського