Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (8)Книжкові видання та компакт-диски (10)
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.04$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
1.

Гулієв Ш.Р. 
Розробка технології та обладнання для інактивації мікрофлори виноматеріалів шляхом мікрохвильової дії: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ш.Р. Гулієв ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2010. — 19 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.04
Шифр НБУВ: РА372544 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
2.

Сидоренко О. М. 
Удосконалення технології використання деревини дуба у виноробстві: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / О. М. Сидоренко ; НААН України ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". — Ялта, 2011. — 21 с. — укp.

Розроблено критерії оцінювання зрілості ординарних коньячних спиртів (ОКС) за витримування у дубових бочках. Визначено закономірності процесу збагачення ОКС ароматоутворюючими компонентами дуба різного виду та ступеня подрібнення у резервуарах. Визначено вплив термічної обробки деревини дуба на формування комплексу ароматичних компонентів та закономірності процесу їх накопичення у спиртах. Досліджено динаміку виснаження деревини дубової бочки за багаторазового її використання та обгрунтовано доцільність додавання продуктів переробки дуба за витримуванням коньячних спиртів у старих виснажених бочках віком поняд 20 років ("ефект нової бочки"). Визначено параметри та розроблено режими використання продуктів переробки деревини дуба у виробництві сидру на етапі бродіння сусла та для усунення у винах вади "мишачий тон".

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.047
Шифр НБУВ: РА379167 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:

      
3.

Бабич І.М. 
Удосконалення технології обробки виноматеріалів на основі розробки методів оцінки препаратів рідких желатинів: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.М. Бабич ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 21 с. — укp.

Визначено фізико-хімічні та технологічні характеристики препаратів рідких желатинів, а саме: ступінь їх гідролізу, молекулярно-масовий розподіл білкових фракцій, вміст сухих речовин і золи, динамічну в'язкість, pH, вміст проліну, таніноосаджувальну здатність, освітлювальний і стабілізувальний ефект. Розроблено й обгрунтовано модель взаємодії препаратів рідких желатинів з конденсованими танінами, яка враховує особливості будови та складу даних речовин. Установлено оптимальне співвідношення компонентів, що реагують. Обгрунтовано систему показників препаратів рідких желатинів для стабілізації виноматеріалів проти колоїдних помутнінь.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л874.043.3-3 +
Шифр НБУВ: РА355925

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського