1. |
Григоренко О.В. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.03 / О.В. Григоренко ; Херсон. нац. техн. ун-т. — Херсон, 2005. — 20 с. — укp.Визначено оптимальні способи заморожування сортів слив залежно від сортових особливостей з метою поліпшення споживних властивостей та біологічної цінності плодів. Досліджено закономірності теплофізичних, фізико-хімічних, біохімічних і мікробіологічних процесів, які відбуваються під час заморожування, тривалого зберігання та дефростації. Удосконалено режими дефростації залежно від способу заморожування плодів. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л913.207 + Шифр НБУВ: РА339622
Рубрики:
|