Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (12)Книжкові видання та компакт-диски (11)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.61$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
1.

Бовкун 
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Алла Олександрівна Бовкун ; Національний ун-т харчових технологій. — К., 2004. — 20 с. — укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.61-3
Шифр НБУВ: РА333335

Рубрики:

      
2.

Метельська Н.С. 
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Н.С. Метельська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. — К., 2005. — 21 с. — укp.

Обгрунтовано доцільність використання нетрадиційних видів сировини для виробництва нових видів плавлених сирів. Досліджено вплив кількісної заміни сичугових сирів кисломолочним та визначено його оптимальну кількість для продукції перехідної консистенції. Доведено ефективність використання йодоказеїну, екстракту бурої морської водорості, пекарських дріжджів, сухої молочної сироватки, цикорлакту, зародків пшениці, кукурудзяної олії та лецитину в рецептурах нових плавлених сирів для підвищення їх біологічної цінності. Проведено комп'ютерне моделювання запропонованого складу плавлених сирів відповідно до сучасних положень нутриціології. Розроблено шість нових рецептур та уточнено технологічні параметри їх виробництва. На підставі дослідження хімічного складу плавлених сирів встановлено підвищення вмісту есенціальних жирних та незамінних амінокислот, вітамінів і мінеральних речовин у нових плавлених сирах. Проаналізовано закономірності зміни якості готової продукції підвищеної біологічної цінності залежно від умов зберігання та виду упакування. Розроблено та затверджено нормативну документацію щодо виробництва плавлених сирів нової рецептури та здійснено їх промислове впровадження.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л958.61 +
Шифр НБУВ: РА334680

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського