1. |
Мельник І.В. Розробка технології консервованих харчових продуктів із нуту: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.В. Мельник ; Одес. держ. акад. харч. технологій. — О., 1999. — 16 с. — укp.Розроблена технологія консервованих харчових продуктів із нуту, яка включає наукове обгрунтування параметрів трьох основних етапів процесу консервування - замочування, бланшування та стерилізації. В основу обгрунтування параметрів покладені відповідні кінетичні характеристики закономірностей досліджених процесів. Оцінка процесу стерилізації проведена по мікробіологічним та реологічним показникам. Запропоновано асортимент нових видів консервів із нуту та досліджена їх харчова цінність. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.3-3
Рубрики:
|