1. |
Топчій О.А. Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів: Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.04 / О.А. Топчій ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2003. — 19 с.: рис. — укp.На основі резельтатів експериментальних досліджень обгрунтовано і підібрано ефективні концентрації консервантів і антиоксидантів, створено консервувальні суміші, внесення яких у варений тваринний корм у кількості 2,8...3,2 % до його маси, дозволяє збільшити термін зберігання корму у 7...9 разів. Розроблено рецептури і технологічну схему виробництва консервувальних сумішей. Досліджено комплекс показників якості варених тваринних кормів протягом усього періоду зберігання. Виконано комплекс прикладних робіт з впровадження результатів досліджень у м'ясну промисловість. Розроблено та затверджено технічні умови (ТУ У 02070938.007-99) на виробництво і застосування консервувальної суміші для варених тваринних кормів. Технологію виготовлення варених тваринних кормів перевірено за виробничих умов. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П545.14 + П545.184 + Шифр НБУВ: РА327821
Рубрики:
|