1. |
Жмудь О.В. Вдосконалення технологій виробництва силосу, заготівлі і зберігання зерносуміші з кукурудзи та сої для підвищення продуктивності тварин: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.02 / О.В. Жмудь ; Нац. аграр. ун-т. — К., 2001. — 23 с. — укp.Вдосконалено технологію заготівлі силосу з кукурудзи у разі підсіву її у вегетуючу сою. Науково обгрунтовано та доведено експериментально, що силос із кукурудзи з соєю, зібраної у фазі початку наливу бобів нижнього ярусу, має високий вміст поживних та біологічно активних речовин, позитивно впливає на молочну продуктивність корів, підвищує вміст жиру та білка в молоці. Розроблено новий спосіб консервування вологої зерносуміші кукурудзи та сої з використанням біологічного консерванту насіння гірчиці білої. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П545.146.9 + П545.543 Шифр НБУВ: РА313568 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|