Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Іщенко С. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Іщенко С. М. 
Формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі / С. М. Іщенко. — Б.м., 2021 — укp.

Дисертацію присвячено проблемі формування у майбутніх педагогів професійного навчання технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі. Проведений ретроспективний аналіз підготовки педагогів професійного навчання з харчових технологій, визначено місце і роль знань і практичних навичок з технологічного обладнання харчової галузі у професійній діяльності майбутніх педагогів професійного навчання.На підставі теоретичного аналізу поняттєвого апарату уточнено зміст таких основних термінів, як «педагог професійного навчання з харчових технологій», «технологічні компетентності», «обладнання харчової галузі», а також розглянуто сутнісну характеристику базових понять дослідженння.Проаналізовано аспекти підготовки майбутніх педагогів професійного навчання як дидактичної проблеми. Формування технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі реалізується шляхом вивчення створених електронних курсів «Технологічне обладнання галузі» і «Устаткування закладів ресторанного господарства», де основна увага зосереджена на практичне впровадження шляхом створення вивченні будови, класифікації та правил експлуатації обладнання харчової галузі та ресторанного господарства, а також процесах і апаратах харчових виробництв.Доведено, що процес формування технологічних компетентностей з обладнання харчової галузі у майбутніх педагогів професійної освіти слід організовувати на засадах випереджальної освіти, оскільки тут враховуються швидкі темпи розвитку промисловості, а також глобальні проблеми виробництва продуктів харчування.^UThe dissertation is devoted to the problem of formation of future professional education teachers technological competencies in the food industry equipment. A retrospective analysis of the professional education teachers training in food technology, the place and role of knowledge and practical skills in technological equipment of the food industry in the professional activities of future professional education teachers.Based on the theoretical analysis of the conceptual apparatus, the content of such basic terms as "teacher of professional training in food technology", "technological competencies", "as well as the essential characteristics of the basic concepts of the study.Analyzed aspects of training future teachers of vocational training as a didactic problem. Formation of technological competencies in food industry equipment is realized by studying the created electronic courses "Technological equipment of the industry" and "Equipment of restaurants", where the main focus is on practical implementation by creating a study of the structure, classification and rules of operation of food and restaurant equipment. as well as processes and apparatus of food production.It is proved that the process of technological competencies formation in food industry equipment for future professional education teachers should be organized based on advanced education, as it takes into account the rapid pace of industrial development and global problems of food production.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського