Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Большакова Є. Л.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Большакова Є. Л. 
Менеджмент стійкого розвитку підприємств агропродовольчої сфери України / Є. Л. Большакова. — Б.м., 2020 — укp.

Дисертація присвячена вирішенню актуального науково-практичного завдання щодо проблематики менеджменту стійкого розвитку м'ясопереробних підприємств агропродовольчої сфери України. Проведено критичний аналіз теоретичних положень щодо управління розвитком м'ясопереробних підприємств шляхом уточнення таких понять як «стійкість», «стійкий розвиток», «менеджмент стійкого розвитку». Здійснено аналіз тенденцій розвитку м'ясопереробних підприємств агропродовольчої сфери України за останні роки, який дозволив висвітлити проблеми галузі та шляхи їх подолання в сучасних умовах господарювання. Обґрунтовано методичні підходи до оцінювання рівня менеджменту стійкого розвитку м'ясопереробних підприємств з використанням актуалізованої системи показників та індикаторів стійкості, які, на відміну від існуючих, сприяють формалізації задач та інструментів для забезпечення пріоритетних напрямків стійкого розвитку підприємств. Адаптовано механізм розробки стратегії менеджменту стійкого розвитку м'ясопереробних підприємств агропродовольчої сфери України, відмінністю якого є комплексування стратегічних рішень щодо фінансово-економічного, організаційно-управлінського, виробничо-технологічного, інвестиційного, інноваційного та кадрового розвитку потенціалу підприємств, дозволяє перейти м'ясопереробному підприємству до інноваційного стану.^UThe dissertation is devoted to the solution of the scientific and practical problems of management of sustainable development of meat processing enterprises of the agro- food sphere in Ukraine. A critical analysis of the theoretical principles on managing the development of meat processing enterprises by clarifying such concepts as «sustainability», «sustainable development», «management of sustainable development» has been conducted. Summarizing of the theoretical principles on the structural and functional mechanism of management of sustainable development of meat processing enterprises of the agro-food sector in Ukraine resulted in the statement that it is a syncretic stable integrity. Substantiated methodological approaches to assessing a level of management of sustainable development of meat processing enterprises using an updated system of sustainability indicators, which, unlike existing ones, contribute to the formalization of tasks and tools to ensure the priority areas of sustainable development. Adapted mechanism of the development of management strategy for sustainable development of meat processing enterprises of the agro-food sector in Ukraine, the difference of which is the combination of strategic decisions on financial and economic, organizational and managerial, production and technological, investment, innovation and human resources development.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського