1. |
Біла Т.А. Генотипічні особливості амінокислотного складу і якісних показників м'ясо-сальної продукції свиней різного напрямку продуктивності: Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.02.01 / Т.А. Біла ; Херсон. держ. аграр. ун-т. — Херсон, 1999. — 17 с. — укp.Дисертація присвячена вивченню генотипових особливостей якісних показників і амінокислотного складу найдовшого м'яза спини універсальної (великої білої), спеціалізованих м'ясних порід - дюрок, української м'ясної і полтавської м'ясної, і сальної української степової рябої породи в умовах індустріальної технології виробництва свинини. Встановлено, що найвищі показники репродуктивних якостей мають свині української м'ясної і великої білої порід. Мінливість якісних показників і амінокислотного складу найдовшого м'яза спини залежить від генотипу і напрямку продуктивності. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: П65-312,022
Рубрики:
|