Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Бірюченко С. Ю.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Бірюченко С. Ю. 
Формування доходів персоналу підприємств харчової промисловості / С. Ю. Бірюченко. — Б.м., 2020 — укp.

Об'єкт − процес формування доходів персоналу підприємств харчової промисловості; мета − обґрунтування теоретико-методичних засад та розробка практичних рекомендацій з формування доходів персоналу підприємства; методи − загальнонаукові та специфічні; результати − розвиток теоретико-методичних засад та розробка практичних рекомендацій з удосконалення процесу формування доходів персоналу підприємств; новизна – трактування поняття «сукупний дохід персоналу підприємства» через уточнення його змісту, класифікація складових сукупного доходу персоналу підприємства, організаційні заходи внутрішньогосподарського регулювання доходів персоналу підприємства, порядок визначення межі середньомісячного доходу персоналу, ідентифікація чинників щодо визначення ступеня залежності ефективності діяльності підприємств харчової промисловості від якісних та кількісних показників, науково-методичний підхід до формування сукупного доходу персоналу підприємств харчової промисловості, науково-методичний підхід до системи оцінки доходів персоналу підприємства щодо розрахунку інтегрального показника, методичний інструментарій оптимізації структури сукупного доходу персоналу підприємства за допомогою цільової функції, організаційно-методичні засади формування компенсаційного пакету.^UObject - the process of generating income of personnel of food industry enterprises; purpose - substantiation of theoretical and methodical bases and development of practical recommendations on formation of incomes of the personnel of the enterprise; methods - general scientific and specific; results - development of theoretical and methodical bases and development of practical recommendations on improvement of process of formation of incomes of the personnel of the enterprises; novelty - interpretation of the concept of "total income of enterprise personnel" through clarification of its content, classification of components of total income of the personnel of the enterprise, organizational measures of internal regulation of total income of the personnel of the enterprise, the procedure for determining the average monthly income of personnel, identification of factors to determine the dependence of food industry on quality and quantitative indicators, scientific and methodological approach to the formation of total income of personnel of the food industry, scientific and methodological approach to the system of estimating the income of personnel of the enterprise to calculate the integrated indicator, methodological tools for optimizing the structure of total income of personnel of the enterprise with the help of the target function, organizational and methodological principles of forming a compensation package.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського