1. |
Волощук Г.І. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною: Автореф. дис... канд. техн.наук: 05.18.01 / Г.І. Волощук ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 2000. — 20 с. — укp.Розроблено та науково обгрунтовано технологію макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною (овочевими, ягідними порошками та пюре). Досліджено технологічні властивості додатків як сировини для макаронного виробництва, їх вплив на якість і технологічні процеси виготовлення макаронних виробів. Проаналізовано вплив пектиновмісних додатків на колоїдні процеси під час виготовлення макаронного тіста, його капілярно-пористу структуру, реологічні властивості та форми зв'язку вологи в матеріалі. Запропоновано технологію виготовлення макаронних виробів "Супові"та "Десертні" з пектином. Обгрунтовано підвищення їх харчової цінності, сорбційних і радіозахисних властивостей. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л839-3 Шифр НБУВ: РА310479 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|