Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (23)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Гавриш А. В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Гавриш А. В. 
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Гавриш ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл. — укp.

Висвітлено актуальність використання залізовмісних дієтичних добавок в технології продуктів харчування, зокрема кондиторських виробів. Досліджено седиментаційну стійкість та окислювальні процеси в жирових системах з дієтичною добавкою "Гемовітал" на стадії формування рецептурної суміші та розробки технології жирового напівфабрикату. Науково обгрунтовано та розроблено технологію жировмісного оздоблювального напівфабрикату - глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою "Гемовітал", яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Вперше комплексно досліджено фізико-хімічні, реологічні, функціонально-технологічні, мікробіологічні показники якості та безпеки жировмісного оздоблювального напівфабрикату - глазурі, що містить гемове залізо. Проведено клінічну апробацію та впровадження розроблених технологій у підприємствах ресторанного господарства, доведено конкурентоспроможність і соціальну ефективність нової продукції.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л868
Шифр НБУВ: РА381043 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського