1. |
Гавриш А. В. Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / А. В. Гавриш ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл. — укp.Висвітлено актуальність використання залізовмісних дієтичних добавок в технології продуктів харчування, зокрема кондиторських виробів. Досліджено седиментаційну стійкість та окислювальні процеси в жирових системах з дієтичною добавкою "Гемовітал" на стадії формування рецептурної суміші та розробки технології жирового напівфабрикату. Науково обгрунтовано та розроблено технологію жировмісного оздоблювального напівфабрикату - глазурі, що містить гемове залізо, з використанням жирового напівфабрикату з дієтичною добавкою "Гемовітал", яка реалізується в підприємствах ресторанного господарства. Вперше комплексно досліджено фізико-хімічні, реологічні, функціонально-технологічні, мікробіологічні показники якості та безпеки жировмісного оздоблювального напівфабрикату - глазурі, що містить гемове залізо. Проведено клінічну апробацію та впровадження розроблених технологій у підприємствах ресторанного господарства, доведено конкурентоспроможність і соціальну ефективність нової продукції. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л868 Шифр НБУВ: РА381043 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|