1. |
Гурський П.В. Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / П.В. Гурський ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2008. — 17 с. — укp.Обгрунтовано технологічні режими виробництва паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного з додаванням олії рафінованої дезодорованої. Розглянуто основні фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості білкової основи, з урахуванням яких обгрунтовано технологію та рецептурний склад паст закусочних. Розкрито вплив основних рецептурних компонентів на параметри технологічного процесу. Визначено комплекс споживчих та технологічних властивостей паст закусочних, їх харчову цінність, умови зберігання та споживання. Наведено рекомендації щодо використання паст закусочних в складі кулінарної продукції, дані економічної ефективності від впровадження паст закусочних у виробництво. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л955.3 + Шифр НБУВ: РА361496
Рубрики:
|