Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (5)
Пошуковий запит: (<.>A=Кашперська А. І.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Кашперська А. І. 
Організація внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства / А. І. Кашперська. — Б.м., 2019 — укp.

Обʼєкт – процес організації внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства; мета – обґрунтування та розвиток теоретико-методичних засад та розробка прикладних рекомендацій щодо організації внутрішнього контролю підприємств з урахуванням специфіки галузі ресторанного господарства; методи – загальнонаукові методи пізнання процесів і явищ, базові в контексті організації внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства; результати – обґрунтування теоретичних, організаційних і методичних положень та розробка прикладних рекомендацій з удосконалення внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства; новизна – концептуальні положення розвитку внутрішнього контролю через виділення взаємоповʼязаних блоків, методичний підхід до формування внутрішнього контролю в системі управління підприємством ресторанного господарства через розроблену організаційну модель, організаційно-методичні положення щодо формування внутрішнього контролю на підприємствах ресторанного господарства з використанням інноваційних інформаційних технологій, система критеріїв оцінки ефективності внутрішнього контролю підприємств ресторанного господарства, уточнення змістовного наповнення поняття внутрішнього контролю та концепції побудови загальної моделі внутрішнього контролю за методом COSO як базового положення, що уможливлює його організацію з урахуванням специфіки бізнесу, система кадрового забезпечення внутрішнього контролю, що полягає в компетентнісному підході до регулювання формального інструментарію професійного забезпечення та організації служби внутрішнього контролю, організаційно-методичні положення внутрішнього контролю в частині його документального забезпечення на основі запропонованої моделі процесів документування.^UObject is the process of organizing the internal control of restaurant business enterprises; goal is the substantiation and development of theoretical and methodological foundations and development of applied recommendations for the organization of internal control of enterprises, taking into account the specifics of the restaurant industry; methods are the general scientific methods of cognition of processes and phenomena that basic in the context of the organization of internal control of the restaurant business enterprises; results are the substantiation of theoretical, organizational and methodological provisions and development of applied recommendations for improvement of internal control of restaurant business enterprises; novelty is a conceptual provisions of the development of internal control through the allocation of interconnected blocks, methodical approach to the formation of internal control in the management system of a restaurant business enterprises through a developed organizational model, organizational and methodological provisions on the formation of internal control at restaurant business enterprises using innovative information technologies, system of criteria for evaluating the effectiveness of internal control of restaurant business enterprises, clarification of the substantive content of the concept of internal control and the concept of construction of general model of internal control by the COSO method as a basic position, which makes it possible to organize it in view of the specifics of business, system of staffing provision of internal control, which is a competent approach to regulating formal tools of professional provision and organization of internal control service, organizational and methodological provisions of internal control in terms of its documentation provision that based on the proposed model of documentation processes.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського