1. |
Кобилінська О.В. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.В. Кобилінська ; Укр.держ. ун-т харчових технологій. — К., 2000. — 20 с.: рис. — укp.Досліджено основні модифікуючі процеси, які забезпечують підготовленість сировини для використання у продуктах швидкого приготування на основі крохмалемісткої сировини, обробленої методом високотемпературної екструзії. Доведено, що оброблення крохмалемісткої сировини ІЧ-випромінюванням суттєво інтенсифікує модифікуючий вплив екструдування. На основі вивчення процесів, що відбуваються під час взаємодії екструдованих матеріалів з водою, запропоновано схему утворення структури продукту в процесі відновлення харчоконцентрату на основі екструдату. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.047 + Л975 Шифр НБУВ: РА310473 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|