![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Лещенко І. А.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Лещенко І. А. Розроблення технології виробництва круп‟яних продуктів із зерна пшениці полби / І. А. Лещенко. — Б.м., 2021 — укp.Дисертацію присвячено розробленню та оптимізації окремих складових технології виробництва круп‟яних продуктів із зерна пшениці полби. Метою досліджень було комплексне оцінювання технологічних властивостей зерна пшениці полби для розроблення технології виробництва круп‟яних продуктів. Наукова новизна одержаних результатів полягає в комплексному оцінюванні технологічних властивостей зерна пшениці полби для розроблення технології виробництва круп‟яних продуктів. Розроблено технологію «Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці полби після дії НВЧ-випромінювання» та вдосконалено методику визначення придатності зерна пшениці полби для круп‟яних продуктів – «Спосіб кулінарного оцінювання круп'яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю» .^UThe dissertation is devoted to the development and optimization of certain technology components of emmer grain cereals production. The aim of research was to evaluate comprehensively the technological properties of emmer grain to develop a technology for cereals production. The scientific novelty of the obtained results is a comprehensive estimation of the technological properties of emmer grain to develop a technology for cereals production. «Method of emmer grain flattened cereals production after the action of microwave EMF» technology was developed. "Method of culinary evaluation of cereals from wheat, triticale and barley grain" method of determining the suitability of spelled wheat grain for cereals was improved. Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|