Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (3)
Пошуковий запит: (<.>A=Лопін А. О.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Лопін А. О. 
Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії / А. О. Лопін. — Б.м., 2020 — укp.

Об'єкт – процес бухгалтерського обліку природного капіталу підприємств харчової індустрії; методи – загальнонаукові та специфічні; результати – теоретичне узагальнення та вирішення науково-практичного завдання, яке полягає в розвитку теоретичних положень та розробці організаційно-методичних рекомендацій щодо бухгалтерського обліку природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії; новизна – класифікація елементів природного капіталу підприємств харчової індустрії, облікова політика природного капіталу підприємств харчової галузі, методичні засади оцінки, визначених у розробленій класифікації елементів природного капіталу підприємств харчової індустрії, методичний підхід до розкриття статей добровільної звітності підприємств харчової індустрії, теоретичний апарат бухгалтерського обліку шляхом періодизації еволюції економічної дефініції «природний капітал», організаційні положення бухгалтерського обліку природного капіталу підприємств харчової індустрії, методичні аспекти екологічного звітування^UObject - the process of accounting for natural capital of the food industry; methods - general scientific and specific; results - theoretical generalization and solution of scientific and practical problem, which consists in the development of theoretical provisions and development of organizational and methodological recommendations for the accounting of natural capital in the management system of the food industry; novelty - classification of elements of natural capital of food industry enterprises, accounting policy of natural capital of food industry enterprises, methodological principles of assessment defined in the developed classification of natural capital elements of food industry enterprises, methodical approach to disclosure of articles of voluntary reporting of food industry enterprises, theoretical accounting period evolution of the economic definition of "natural capital", organizational provisions of accounting for natural capital of food industry enterprises, methodological aspects of environmental reporting


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського