Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)Книжкові видання та компакт-диски (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Луцькова В. А.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Луцькова В. А. 
Розробка технології крижаного вина в агрокліматичних умовах Північного Причорномор'я / В. А. Луцькова. — Б.м., 2019 — укp.

Дисертаційна робота присвячена розробці технології крижаного вина із замороженого винограду природним і штучним способами, вирощеного в умовах Північного Причорномор'я. На основі експериментальних даних розроблено вимоги до винограду, які передбачають визначення маси грона винограду та масової концентрації цукрів технологічного зрілого винограду, культивованого в умовах Північного Причорномор'я, для виробництва крижаних вин. Встановлено та науково обґрунтовано раціональні температурні режими і тривалість заморожування винограду штучним способом. Вперше апробовано технологічний прийом купажування сусла із природно і штучно замороженого винограду, визначено ефективний спосіб освітлення сусла до бродіння, виявлено препарати для стабілізації виноматеріалів для крижаних вин. Встановлено особливості ароматичного комплексу вітчизняних крижаних вин, який характеризується сухофруктовими, цитрусовими і горіховими дескрипторами.^UThe dissertation is devoted to the development of the icewine technology from frozen grapes by natural and artificial ways grown in the conditions of the Northern Black Sea Coast. Based on experimental data requirements for grapes were developed, which provide the determination of the mass of grapes clusters and the mass concentration of sugars of technological mature grapes cultivated in the Northern Black Sea Coast for the icewine production. Rational temperature regimes and duration of grape freezing have been established and scientifically substantiated. The technological method of blending of must from naturally and artificially frozen grapes was tested firstly, the effective method of clarifying of the must before fermentation was determined, the preparations for stabilizing wine materials for icewines were identified. The peculiarities of the aromatic complex of domestic ice wines, which are characterized by dried fruit, citrus and nut descriptors were determined.


Шифр НБУВ: 05 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського