Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Мазуренко І.К.$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| | | | |
1. |
Мазуренко І.К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / І.К. Мазуренко ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2006. — 17 с. — укp.Науково обгрунтовано новий спосіб одержання концентрованих томатопродуктів з томатів сортів для механізованого збирання. Одержано технологічні та біохімічні характеристики таких томатів, константи деградації їх пігметного комплексу, швидкість накопичення темнозабарвлених сполук у процесі технологічної переробки та зберігання. Установлено закономірності зміни пігментного комплексу та біологічно-активних речовин концентрованих томатопродуктів за умов зберігання. Запропоновано метод підготовки томатної сировини для концентрування. Обгрунтовано параметри концентрування томатних фракцій. Розроблено режими їх термічної обробки. Розраховано необхідну детальність режимів асептичного консервування для безперервно діючих препаратів. Розроблено та науково обгрунтовано режими стерилізації нових томатних продуктів за тест-культурою Clostridium botulinum-364 за різних показників активної кислотності та температури продукту. Проведено комплексне оцінювання якості томатної пасти після виготовлення та під час зберігання. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.5 + Шифр НБУВ: РА341578
Рубрики:
|
|
|