1. |
Майданець О.М. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / О.М. Майданець ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2005. — 20 с.: рис. — укp.Установлено, що інтенсифікація процесу ферментативного розріджування крохмалю, одержаного завдяки механічному чи мікрохвильовому впливу дає змогу зробити цей процес максимально ефективним. Визначено оптимальні технологічні умови процесу ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного крохмалів, а також способів його інтенсифікації. Розроблено технологію драглетвірних мальтодекстринів за дії поля надвисоких частот. Удосконалено та випробувано за виробничних умов технологію виробництва даних ферментів, що мають низький глюкозний еквівалент, шляхом спрощення температурного режиму. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л852.1 + Шифр НБУВ: РА335967
Рубрики:
|