Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Махинько Л.В.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Махинько Л.В. 
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Л.В. Махинько ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2007. — 20 с. — укp.

Удосконалено технологію виготовлення продуктів високотемпературної коекструзії з метою підвищення їх якості, харчової та біологічної цінності. Вивчено вплив нетрадиційної сировини рослинного походження насіння бобових, насіння льону, солодових екстрактів, продуктів переробки морських водоростей, сухих подрібнених лікарських рослин, пилку квіткового) на основні показники якості готової продукції. Досліджено можливість використання такої сировини у виробництві продуктів коекструзії на основі жирових начинок. Установлено раціональне дозування нетрадиційної сировини для забезпечення високої якості та харчової цінності готових виробів. Доведено можливість подовження терміну зберігання продуктів коекструзії на основі жирових начинок з використанням порошків лікарських рослин. Розроблено нормативну документацію щодо виготовлення сухих сніданків екструзійної технології з начинками. Удосконалено технологію, апробовану за виробничих умов.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.047 +
Шифр НБУВ: РА349988

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського