1. |
Миронова Н.Г. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Н.Г. Миронова ; Укр. держ. ун-т харч. технологій. — К., 1998. — 19 с. — укp.Дисертацію присвячено питанням розроблення технології сухих сніданків з додаванням пшеничних зародків, спіруліни, порошку топінамбуру. Визначений оптимальний вміст цих добавок в різних зернових сумішах та запропоновані раціональні параметри екструдування. Досліджено біохімічні перетворення компонентів сировини в процесі екструзійного оброблення. Визначено вплив кверцетину, вітамінного преміксу та рослинних добавок на швидкість процесу самоокислення сухих сніданків при зберіганні. Продукти із спіруліною пройшли клінічну апробацію. Основні результати роботи знайшли промислове впровадження на Бориспільському заводі продовольчих товарів. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.047
Рубрики:
|