1. |
Москаленко В.О. Формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.00.04 / В.О. Москаленко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2009. — 21 с. — укp.Уточнено теоретико-методичні засади та розроблено науково-практичні рекомендації щодо застосування прогресивних методів формування та розвитку кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості, які забезпечують можливість їх ефективного функціонування. Оцінено сучасний стан формування та розвитку кадрового потенцілу, розроблено класифікацію показників його оцінювання. Ідентифіковано та розширено типологію кадрових стратегій. Розроблено механізм обрання кадрової стратегії. Запропоновано модель формування кадрового потенціалу, обгрунтовано напрями його посилення. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-640 + Шифр НБУВ: РА369294
Рубрики:
Географічні рубрики:
|