1. |
Назарова Л.В. Економічна ефективність виробництва і переробки яловичини (на матеріалах підприємств Миколаївської області): Автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.02 / Л.В. Назарова ; Миколаїв. держ. аграр. акад. — Миколаїв, 2002. — 15 с. — укp.Досліджено теоретичні та практичні проблеми підвищення економічної ефективності виробництва та переробки яловичини за умов трансформації агропромислового комплексу. Проаналізовано результати і витрати у скотарстві, визначено основні тенденції їх зміни. Виявлено закономірності формування економічної ефективності виробництва та переробки, фактори, що впливають на її рівень, а також досліджено кількісну значимість даного впливу. Розроблено й економічно обгрунтовано пропозиції щодо підвищення ефективності виробництва і переробки яловичини у взаємозв'язку основних ланок м'ясопродуктового підкомплексу АПК та формування ринку м'яса на Миколаївщині. Скачати повний текст Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4Укр-4Мик)325.250-07 + У9(4Укр-4Мик)306.751.2-07 Шифр НБУВ: РА317667 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
Географічні рубрики:
|