Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Півень О.М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Півень О.М. 
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / О.М. Півень ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". — Х., 2007. — 21 с. — укp.

Розроблено технологію стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування з використанням рослинних антиоксидантів. Запропоновано новий спосіб розрахунку очікуваного терміну зберігання кондитерських жирів. Розроблено антиоксиданти з рослинної сировини, які рекомендовано до використання під час виробництва харчових олій з метою підвищення їх стійкості щодо окиснювального псування. На базі використання нових рослинних антиоксидантів створено технологію стабілізації деяких харчових жирів щодо окиснювального псування з гарантованим подовженням терміну зберігання жирів у 1,5 - 4 рази, а крекеру - в 1,5 рази. Запропоновано технологію обробки горіхів і соняшникових ядер стабілізованою пальмовою олією. Здійснено промислове впровадження технології використання фосфатидного концентрату для виробництва цукрового печива з підвищеним терміном зберігання.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л782.4 +
Шифр НБУВ: РА351344

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського