Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (9)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Рибак О. М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Рибак О. М. 
Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / О. М. Рибак ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2011. — 20 с. — укp.

Науково обгрунтовано заміну 40 - 50 % стабілізаційної системи на вівсяне борошно для одержання морозива з нормативними показниками. Виявлено, що за температури пастеризації сумішей для виробництва морозива у гідратованому вівсяному борошні відбувається пластифікація полісахаридів молекулами води, що підтверджується значним зниженням вмісту кластерів і переважанням доменів води. Встановлено, що полісахариди вівсяного борошна запобігають міграційній перекристалізації водної фази та посилюють структурно-механічний фактор стійкості повітряної фази морозива.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л956-3
Шифр НБУВ: РА380705 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського