1. |
Севаторов М. М. Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / М. М. Севаторов ; Донец. нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. — Донецьк, 2010. — 20 с.: a-рис. — укp.Розглянуто питання виробництва печінкового паштету з використанням високого тиску. Шляхом експериментальних досліджень встановлено характер впливу високого тиску на мікробіологічні, хімічні та структурно-механічні показники печінкових паштетів. Експериментально встановлено, що обробка високим тиском не має впливу на хімічні показники готової продукції. Одержано рівняння для визначення концентрації мікроорганізмів у печінковому паштеті залежно від параметрів даного процесу. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л962.8 Шифр НБУВ: РА373386 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|