Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (2)
Пошуковий запит: (<.>A=Шофул І. І.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Шофул І. І. 
Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / І. І. Шофул ; Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.

Встановлено, що теплова обробка рослинних продуктів без додавання води та жирів забезпечує зниження енерговитрат і збереження вітаміну C внаслідок підвищення теплоакумулювальної здатності обладнання. Визначено конструкцію обладнання для цієї обробки, що забезпечує підвищення теплової здатності. Обгрунтовано теплофізичні характеристики контактних поверхонь металевої ємності, композиційного металокерамічного елемента й овочевого середовища під час теплової обробки без води та жирів. Виявлено умови формування плівкового ефекту в обладнанні для теплової обробки, які визначають ефективність виділення природної вологи з рослинних продуктів і скорочення термо-часових показників процесу. Одержано максимально допустиме значення контактної температури для процесу досліджуваної обробки для трьох середовищ: овочі, металева ємність устаткування та теплоакумулювальний елемент.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л813-5-03
Шифр НБУВ: РА380037 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського