1. |
Юдіна Т.І. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування: Автореф.дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Т.І. Юдіна ; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. — Х., 2001. — 17 с.: рис. — укp.Науково обгрунтувано та розроблено технологію молочно-білкового концентрату (МБК) зі сколотин з метою його подальшого використання у виробництві кулінарної продукції підвищеної харчової цінності. Проведено комплексний аналіз вітчизняних та зарубіжних літературних джерел стосовно питань проблеми використання сколотин у технологіях продуктів харчування. Обгрунтовано та визначено умови й режими процесу копреципітації білків сколотин, що забезпечують високий ступінь їх використання та отримання МБК із покращеними сенсорними показниками. Визначено комплекс фізико-хімічних, технологічних властивостей, харчової цінності МБК зі сколотин. Отримано сукупність опорних даних з функціонально-технологічних властивостей багатокомпонентних харчових систем на основі МБК з метою цілеспрямованого використання його у виробництві продукції громадського харчування. Науково обгрунтовано технології кулінарних виробів із використанням МБК зі сколотин, розроблено нормативну документацію на нові види продукції. Скачати повний текст
Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.21/29 Шифр НБУВ: РА314468 Пошук видання у каталогах НБУВ
Рубрики:
|