Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=Яременко О.М.$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

      
1.

Яременко О.М. 
Удосконалення технології печива шляхом зниження глікемічності, калорійності та покращення фізіологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.М. Яременко ; Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 20 с. — укp.

Досліджено технологічні властивості цукрозамінників лактилолу та фруктози. Встановлено вплив лактилолу, фруктози та суміші, утвореної на їх основі, на фізичні, структурно-механічні властивості тіста та готових виробів. Доведено, що лактилол доцільно використовувати у технології здобного та цукрового печива, а лактилол у кількості 8 % до маси готового виробу - для виробництва затяжного печива.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л868 +
Шифр НБУВ: РА370976 Пошук видання у каталогах НБУВ 

Рубрики:
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського