Пошуковий запит: (<.>U=Л863$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Тарасюк В.П. Автоматизована система управління технологічним процесом приготування пралінових мас на основі експертних оцінок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / В.П. Тарасюк / Донец. нац. техн. ун-т. — Донецьк, 2005. — 22 с. |
2. | Кияниця С.Г. Розробка раціональної технології кремово-збивних цукерок з комбінованими корпусами, які формуються методом ко-екструзії : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / С.Г. Кияниця / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |
3. | Толстих В.Ю. Розробка технології помадних цукерок функціональними рослинними інгредієнтами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В.Ю. Толстих / Одес. нац. акад. харч. технологій. — Одесса, 2002. — 19 с.: рис. |
4. | Гавва О.О. Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / О.О. Гавва / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2006. — 20 с. |