Бази даних

Автореферати дисертацій - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (118)Книжкові видання та компакт-диски (89)Журнали та продовжувані видання (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л959$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.Гальченко К.С. Вплив заморожування і сублімаційного висушування на збереження молозива корів : Автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.19 / К.С. Гальченко / НАН України. Ін-т пробл кріобіології і кріомедицини. — Х., 2003. — 20 с.
2.Мазняк З.О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення : Автореф. дис. канд. техн. наук: 05.18.12 / З.О. Мазняк / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с.: рис.
3.РА374899 Змієвський Ю.Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ю.Г. Змієвський / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2010. — 21 с.
4.Рибіна О.Б. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О.Б. Рибіна / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2009. — 18 с.
5.Тракслер І.С. Обгрунтування раціональних параметрів та режимів роботи машини для переробки сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.11 / І.С. Тракслер / Нац. аграр. ун-т. — К., 2008. — 21 с.
6.Ганзенко В.В. Розробка технології виробництва кормових продуктів з бобів сої : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В.В. Ганзенко / Нац. ун-т харч. технологій. — К., 2008. — 21 с.
7.РА374200 Коваленко Н.О. Розробка технології карамельного барвника із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н.О. Коваленко / Одес. нац. акад. харч. технологій. — О., 2010. — 19 с.
8.РА382333 Федотова Н. А. Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Н. А. Федотова / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. — Донецьк, 2011. — 21 с.
9.Ветров В.М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / В.М. Ветров / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. — Донецьк, 2007. — 18 с.
10.Крамаренко Д.П. Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Д.П. Крамаренко / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2007. — 18 с.
11.РА380312 Рудавська М. В. Формування споживних властивостей молочних прохолоджуючих напоїв оздоровчого спрямування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / М. В. Рудавська / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2011. — 20 с.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського