Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=ВИГОТОВЛЕНН$<.>+<.>K=ПЛАВЛЕН$<.>+<.>K=СИРІВ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Запитує: Ірина (22.12.2011) Тема запиту: Технологія виготовлення плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок. предмет - харчові технології. Дякую за допомогу в пошуку. |
Примітка: написание курсовой Ключові слова: виготовлення плавлених сирів -- харчові технології -- продуктовий розрахунок -- ковбасні сири
Добрий день! На Ваш запит пропонуємо: Видання є в НБУВ: РА333335 Бовкун, Алла Олександрівна. Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с., Ж14378 Єресько Г.О., Гуляєв-Зайцев Вісник аграрної науки. - 2001.-№9.- С.62-64.С.С., Бовкун А.О. Фізико-хімічні процесі виробництва пастоподібних плавлених сирів на основі кисломолочного сиру, Ж28338 Харчова і переробна промисловість - 2002 - №9.-С.22-23. Бовкун А.О. Високоякісні плавлені сири, Ж69944 Вдосконалення технології і розробка нормативної документації на виробництво м'яких сирів / Г.М. Ножечкіна // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. — 2010. — N 1. — С. 67-71.(На базі аналізу одержаних результатів досліджень складу та якості молока у східному регіоні лісостепової природнокліматичної зони України підібрано й перевірено за виробничих умов раціональні технологічні операції для усунення окремих вад та поліпшення сиропридатності молока; експериментально визначено середньомісячні розрахункові коефіцієнти й спрощено методику розрахунку нормалізації; розраховано сезонні норми втрат і витрат сировини. Це дозволило вдосконалити традиційні технології м'яких сичужних сирів Камамбер і Брі й розробити нормативну документацію ТУ У 15.5-20025019-002:2009 "Сири м'які". Вдосконалені технології м'яких сирів впроваджено у виробництво.), Ж14378 Використання зернових наповнювачів при виробництві сиркових виробів / Л.А. Млечко, Т.В. Пічкур // Вісн. аграр. науки. — 2002. — N 6 . — С. 71-73. , Ж69765/тов. Вісник Львівської комерційної академії / Ред.: Б.Д. Семак. — Л., 2008. — 190 с.( Розглянуто питання виробництва екологічно чистих харчових продуктів в Україні. Проаналізовано шляхи та напрями покращення споживних властивостей кондитерських виробів на вафельній основі, асортименту плавлених сирів, кавових напоїв, мармеладу. ), ВА578615 Молочна справа: Підруч. для студ. і викл. вузів / Р.Й. Кравців, В.І. Хоменко, Я.Ю. Островський. — К.: Вища школа, 1998. — 279 с. (Описано поживну цінність, фізичний і хімічний склад, технологію одержання, переробки, транспортування, зберігання і сепарування молока і молокопродуктів (кисломолочних продуктів, масла, сиру), вплив різних факторів на їх склад і властивості. ), ВА609048 Кириллова, Лариса Григорьевна. Технология сыра [Текст] : учеб. пособие / Л. Г. Кириллова, Л. В. Батищева ; Воронежская гос. технологическая академия. - Воронеж : [б.и.], 2000. - 56 с., РА334680 Метельська, Наталія Станіславівна. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с., ВА599343 Туринський, Василь Михайлович. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст] / В. М. Туринський [та ін]. - К. : БМТ, 2000. - 135 с., СТ2957 Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с., СТ2799 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод) (ISO 5534:2004 IDF 4:2004, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. А. Українець [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. , ВА716543 Сири [Текст] : довідник / авт.-упоряд. В. С. Тимошенко ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-СТАНДАРТ, 2008. - 144 с. НАУКОВІ НАПРЯМИ ОПТИМІЗАЦІЇ СТВОРЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ НОРМ І НОРМАТИВІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ, ТЕХНОЛОГІЯ СИРУ, НОВЕ В ТЕХНОЛОГІЇ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ, ПРОДУКТОВий ПОРТФЕЛь СИРНОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНИ, ВИКОРИСТАННЯ СИРОВАТКИ У ПРОЦЕСІ ВИРОБНИЦТВА РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ, РОЗРОБКА АПАРАТУРНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ СХЕМИ ВИРОБНИЦТВА М'ЯКИХ СИРІВ ТА РОЗСОЛЬНОГО СИРУ ФЕТА, ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЛАВЛЕНОГО СЫРА, Технология производства плавленного сыра., ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА ПЛАВЛЕНОГО СЫРА, НОВА ШКАЛА ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ І ПЛАВЛЕНИХ СИРНИХ ПРОДУКТІВ, ПРОИЗВОДСТВО ПЛАВЛЕНЫХ СЫРОВ НА ОСНОВЕ СУХИХ ИНГРЕДИЕНТОВ., ДОСЛІДЖЕННЯ АДГЕЗІЙНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРНОЇ ПИЛЮКИ, ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ РОЗРАХУНКУ НОРМАЛІЗАЦІЇ МОЛОКА У ВИРОБНИЦТВІ СИРІВ
|
| 2. |
Запитує: Євгеній Кравцов (16.01.2014) Тема запиту: Добрий день! Я є жителем с. Білогородка та цікавлюcь історією свого села. За допомогою електронного пошуку я знайшов наступну карту, з якою хотів би ознайомитись 45403 План местечку Белогородки... [Карти ; Рукопис] ; Б. м-ба. - Б. м. : [б. и.], [1750]. - 1 пл. : цв. ; 62х76 см. - Рукоп. Техніка виготовлення: Рукоп. На сайті є інформація, що бібліотека надає послуги з копіювання на платній основі. Яким чином я міг би отримати цю карту у сканованому вигляді на свою електронну адресу. Оплату послуг гарантую. Дякую, Євгеній. |
Ключові слова: МБА
Доброго дня! У відповідь на Ваш запит рекомендуємо звернутися за допомогою до Відділу міжбібліотечного абонемента НБУВ за e-mail: [email protected] , [email protected] , тел. 044-524-33-98 з приводу копіювання та доставки електронних копій документів згідно з переліком платних послуг, які надаються у Відділі міжбібліотечного абонемента НБУВ (див. посилання). Відділ міжбібліотечного абонемента
|
| 3. |
Запитує: Таня (12.08.2016) Тема запиту: Чи є у Вас Л.С. Дзендзелюк "Пергамент: виготовлення, властивості, реставрація". |
Ключові слова: Дзендзелюк Л.С. -- Пергамент: виготовлення, властивості, реставрація
Доброго дня! Видання, яке Вас цікавить, присутнє у фондах НБУВ. Видання є в НБУВ: ВА800855 Дзендзелюк Л. С. Пергамент: виготовлення, властивості, реставрація / Л. С. Дзендзелюк ; НАН України, Львів. нац. наук. б-ка України ім. В. Стефаника. - Львів, 2015. - 77 с.
|
| 4. |
Запитує: Марина (17.10.2016) Тема запиту: Доброго дня! Необхідна література про використанні монтморилоніту в натуральних шкірах для виготовлення взуття. Дякую! |
| 5. |
Запитує: Вадим (29.11.2016) Тема запиту: Доброго дня! Допоможіть з пошуком літератури, тема реферату : "Організація вхідного контролю сировини на підприємстві з виготовлення паперової продукції (на прикладі зошитів) які вимоги до сировини і готових виробів (шкільних зошитів)! дякую |
Ключові слова: контроль сировини -- вробництво паперу
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Також рекомендуємо самостійно ознайомитись з систематичним картковим каталогом, відвідати читальні зали обслуговування періодичними виданнями, читальний зал довідково-бібліографічного обслуговування, які розташовані у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: ВА757210 Коптюх Л. А. Види і властивості паперу для друку : навч. посіб. / Л. А. Коптюх; МОНМС України, Відкритий міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - Київ, 2012. - 262 c., ВА699561 Примаков С. П. Технологія паперу і картону : навч.посіб. / С. П. Примаков, В. А. Барбаш. - 2-ге вид., переробл і доповн. - Київ : ЕКМО, 2008. - 425 c., ВА233760 Вайсман Л. М. Структура бумаги и методы ее контроля / Л. М. Вайсман. - М. : Лесная пром-сть, 1973. - 150 с., ВА335489 Овдейчук В. П. Лабораторный практикум по технологическому контролю целлюлозно-бумажного производства : учеб. пособие для техникумов / В. П. Овдейчук. - М. : Лесная пром-сть, 1979. - 231 с., СТ2959 Зошити шкільні. Технічні умови / розроб. О. Рильський [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 12063-89; Чинний від 01.07.2007. – Київ : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 15 с. , СТ5973 Папір для друкування й канцелярський. Вимоги до копіювального паперу, застосовного в процесі перенесення зображення сухим тонером (EN 12281:2002, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - IV, 11 с. , Ж16407 Синіцина А. С. Використання стебел конопель для виробництва продукції целюлозно-паперової промисловості / А. С. Синіцина, Н. П. Ляліна // Пробл. лег. и текстил. пром-сти. - 2004. - № 1. - С. 303-304., Ж15241 Барбаш В. А. Волокнисті напівфабрикати із стеблин сої у виробництві паперу і картону / В. А. Барбаш, І. В. Трембус // Упаковка. - 2010. - № 1. - С. 22-24. Kадиляк М. С. Тенденції виготовлення та товарознавчі особливості зошитів на українському ринку / М. С. Kадиляк, Т. Б. Шира, Т. І. Микитин // Поліграфія і видавнича справа : наук.-техн. збірник. - Львів, 2012. - № 3. - С. 104-109., Барбаш В. А. Обгрунтування виробництва паперу і картону із недеревної рослинної сировини / В. А. Барбаш // Наук. вісті НТУУ "КПІ". - 2011. - № 6. - С. 148-153., Глушкова Т. Г. Інновації у виготовленні паперу для друку / Т. Г. Глушкова, Л. А. Коптюх // Товарознавство та інновації: зб. наук. праць. - Донецьк, 2012. - Вип. 4. - С. 24-30., Реферативна база даних , Наукова періодика України
|
| 6. |
Запитує: Сергій (01.08.2018) Тема запиту: Добрий день! Мені потрібно ДСТУ або ТУ на наступну тематику: виготовлення або грануляція пелет із біомаси, соломи. Я знайшов ДСТУ 7124:2009 "Лушпиння соняшникове пресоване гранульоване". Але цікавить пресування гранульованої соломи або біомаси. |
| 7. |
Запитує: Марина Богуш (12.02.2019) Тема запиту: Вітаю! Чи можна знайти у бібліотеці архівні матеріали фабрик УРСР - наприклад, технологічні карти. Цікавлять фабрики легкої та хімічної промисловості (які займались виготовленням дитячих іграшок). Можливо, ви підкажете, де така інформація може міститись. Дякую |
Ключові слова: виготовлення дитячих іграшок -- технологічні карти
Добрий день! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Спробуйте також звернутися до Державної науково-технічної бібліотеки України (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВЩ659025 Казакевич В. З. Технология изготовления мягконабивных игрушек из тканей. - М., КОИЗ, 1965. - 75 с. , ВО648881 Байстрюченко Л. В. Окраска и роспись игрушек . - М., КОИЗ. 1956. - 96 с. , ВО929763 Технические условия на товары производства предприятий ЭССР. - Таллин, "Эсткультторг" М-ва торговли ЭССР, 1963. - 156 с. , ВО979409 Технические условия на товары производства предприятий Днепропетровской области. Игрушки. - Днепропетровск, 1965. - 164 с., ВО964517 Сборник технических условий на детские коляски и игрушки. - Киев, Реклама, 1965. - 168 с. , В322707 / 2-3 Сборник технических условий на игрушки детские. - Киев, 1972. - 111 с. , В322707/4 Сборник технических условий на игрушки детские. - Киев, 1972. - 109 с., ВА58447 Новые образцы игрушек. Каталог. - М., 1967. - 56 с. , ВО853440 Новые образцы игрушек. - Л., 1962. - 35 с. , Р2382 Типовой проэкт организации рабочего места разрисовщика полиэтиленовых кукол по трафарету и вручную на предприятиях, изготавляющих игрушки. - М., 1972. - 21 с. Державна науково-технічна бібліотека України
|
| 8. |
Запитує: Заріна (05.01.2022) Тема запиту: Вітаю! Можете допомогти з пошуком літератури на тему виготовлення свічок з натурального бджолиного воску. Технологія. Як працювати з бджолиним воском, щоб зберегти максимольно його корисні властивості. А також літературу про місце свічок у житті людини, зокрема в українській культурі і побуті. Хочу вивчити цю тему, як жінки робили, що використовували окрім воску - трави тощо… і для чого. Щиро дякую! |
Ключові слова: бджолиний віск -- виготовлення свічок з натурального бджолиного воску
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика України", реферативною базою даних НБУВ. Видання є в НБУВ: СТ3352 Віск бджолиний промисловий. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 12 с. , ВА643259 Плахтій П. Д. Продукти бджільництва в оздоровленні людини / П. Д. Плахтій ; Кам'янець-Подільський держ. педагогічний ун-т. - Кам'янець-Подільський : МЕДОБОРИ (ПП Мошак М.І.), 2002. - 168 с., ВА595761 Фролов В. М. Продукти бджільництва та фітопрепарати в оздоровленні й лікуванні / В. М. Фролов [та ін] ; Луганський держ. медичний ун-т. - 3.вид., перероб. та доп. - Луганськ : Елтон- 2, 1999., Ж43715 Vyshniak V. Identification of beeswax and its falsification by the method of infrared spectroscopy = Ідентифікація бджолиного воску та його фальсифікату методом інфрачервоної спектроскопії / V. Vyshniak, O. Dimitriev, S. Litvynchuk, V. Dombrovskiy // Ukr. Food J. - 2018. - 7, № 3. - С. 421-433. Блакитний М. Діяльність Чернігівського єпархіального свічкового заводу (1872 – 1916 рр.) за матеріалами часописів "Черниговские епархиальные известия" та "Вера и жизнь" / М. Блакитний // Сіверянський літопис. - 2010. - № 4-5. - С. 83-91., Блакитний М. Діяльність Чернігівського єпархіального свічкового заводу (1872 - 1916 рр.) за матеріалами часописів "Черниговские епархиальньїе известия" та "Вера и жизнь" / М. Блакитний // Сіверянський літопис. - 2010. - № 6. - С. 48-60., Рахно К. Страсна свічка як оберіг гончарів Чернігівщини та її семантика / К. Рахно // Сіверянський літопис. - 2016. - № 4. - С. 179-189., Реферативна база даних, Наукова періодика України
|
|
|
|