Примітка: камедь гуара
Ключові слова: камедь гуара --
гуар --
Е412 --
гідроколоїди --
камедь
Видання є в НБУВ: РА325289 Технологія млинцевого напівфабрикату з використанням покращуючих добавок: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / С.Г. Стрижак; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. — Х., 2003. — 18 с. (Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання гідрофільних домішок рослинного (гуар-гуму, агару, крохмалю) і мікробного (ксампану), а також тваринного походження (желатину) в технології млинцевого напівфабрикату збільшеного терміну зберігання).,
Ж29432 Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 61-63. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів,
камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва.,
Ж29432 Розробка стабілізаційних систем для фаршевих емульсій / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш // Харч. пром-сть. — 2008. — N 6. — С. 22-25. — Бібліогр.: 6 назв. — укp.Наведено результати дослідження в'язкості розчинів карагенанів,
камеді ксантану, ріжкового дерева, тари та гуару за умов їх спільного використання, а також разом із кухонною сіллю, хлоридом калію та кальцію, сумішами фосфатів і лимонної кислоти. Виявлено вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва.,
РА320502 Розробка технології сумішей сухих функціональних для виробництва емульсійних соусів: Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / М.Б. Колеснікова; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. — Х., 2002. — 19 с. На підставі аналізу літературних даних обгрунтовано необхідність розробки технології сумішей сухих функціональних для емульсійних соусів та актуальність використання в їх складі
камедей, зокрема, ксантану та гуару. ,
Ж29432 Удосконалення технології солених м'ясних виробів з використанням функціонально-технологічних сумішей / І.І. Кишенько, І.В. Мусієнко // Харч. пром-сть. — 2005. — N 4. — С. 24-27. Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів,
камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м'ясних виробів.
ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСИВОСТІ ВОДНИХ РОЗЧИНІВ ГІДРОКОЛОЇДІВ,
ФІЗІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ У ВИРОБНИЦТВІ РИБНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ,
МЕТОДОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО РОЗРОБЛЕННЯ РАЦІОНАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КОМБІНОВАНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ, ЩО ФОРМУЮТЬСЯ МЕТОДОМ КО-ЕКСТРУЗІЇ,
СТВОРЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ ГЕЛЕВИХ КОМПОЗИЦІЙ ЗА ДОПОМОГОЮ ГАЛАКТОМАНАНІВ,
E412 (Е-412) — Гуаровая камедь,
ГУАРОВАЯ КАМЕДЬ Е412 (e412)