Ключові слова: здорове харчування --
оптимальний добовий раціон --
гігієна харчування --
раціональне харчування (дієтетика) --
харчування людини
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ.
Видання є в НБУВ: ВА662725 Кузмінська О. В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді : Моногр. / О. В. Кузмінська, М. С Червона; Держ. ін-т пробл. сім'ї та молоді, Укр. ін-т соц. дослідж., Укр.-канад. проект "Молодь за здоров'я - 2". - Київ, 2005. - 128 c.,
ВА662120 Димань Т. М. Харчування людини / Т. М. Димань, М. М. Барановський, М. С. Ківа, Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй. - Біла Церква : Білоцерк. держ. аграр. ун-т, 2005. - 301 c.,
ВА661461 Кручаниця М. І. Основи оздоровчого харчування : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця, С. О. Михайлович, Н. В. Розумик; Ужгород. нац. ун-т. Ф-т фіз. виховання і спорту. - Ужгород : Вид-во В.Падяка, 2004. - 215 c,
ВА604677 Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.) / ред.: О. М. Ганич; НДІ фітотерапії. - Ужгород, 2000. - 278 c. ,
ВА607427 Зубар Н. М. Фізіологія харчування : практикум: навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2001. - 257 c.,
ВА665408 Безпека харчування: сучасні проблеми : посіб.-довід. / уклад.: А. В. Бабюк. - Чернівці : Книга - ХХІ, 2005. - 456 c.,
ВА594190 Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології : підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів / В. І. Ципріян, В. Д. Ванханен, В. В. Ванханен, Б. Л. Смолянський, Б. М. Штабський; ред.: Ципріян. - Київ : Здоров'я, 1999.,
Ж14686 Кузьминская Е. Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов / Е. Кузьминская, А. Шамонина, Р. Лихотоп, Я. Козицкая // Укр. журн. мед. техніки і технології. - 1998. - № 3. - С. 33-35.
РА372802 Депутат Ю. М. Гігієнічне обгрунтування корекції загальновійськового добового раціону харчування військовослужбовців строкової служби Збройних Сил України : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Ю. М. Депутат; Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О.М.Марзєєва АМН України. - Київ, 2010. - 19 c.,
Валецька Р. О. Раціональне збалансоване харчування спортсменів / Р. О. Валецька // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. суспільстві. - 2013. - № 2. - С. 98-101. ,
Сиза О. І. Йододефіцит і раціональне харчування / О. І. Сиза, О. М. Савченко, М. С. Коваленко, І. О. Тимкова // Тех. науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 204-210.,
Левчук К. О. Раціональне харчування молоді як елемент здоров’язбережувальних технологій навчання / К. О. Левчук // Зб. наук. пр. Дніпровськ. держ. тех. ун-ту. Тех. науки. - Кам'янське, 2018. - Вип. 1. - С. 141-144.,
Тележенко Л. М. Збагачення раціону харчування людини фізіологічно активними компонентами за рахунок споживання соків та напоїв / Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 9-13.,
Макарова Г. В. Створення мобільного додатку для оптимізації ваги та харчування людини / Г. В. Макарова // Системи обробки інформації. - 2017. - Вип. 2. - С. 187-191.,
Кузьмін О. В. Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини / О. В. Кузьмін, М. А. Суярко, Т. В. Скоробреха, О. С. Собуцька, Т. О. Роман // Міжнарод. наук. журнал "Інтернаука" : зб. наук. праць. - Київ, 2018. - № 13. - С. 50-58.,
Реферативна база даних - результати пошуку ,
Наукова періодика України