Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=КЛЕЙ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. |
Запитує: Деньга (24.01.2011) Тема запиту: клейковина муки |
Ключові слова: Мука -- клейковина Видання є в НБУВ: ДС105213 Усова, Зоя Василівна. Поліморфізм високомолекулярних глютенінів в селекції озимої м'якої пшениці на якість зерна для умов Лісостепу України [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 06.01.05 / Усова Зоя Василівна ; Інститут рослинництва ім. В.Я.Юр'єва УААН. - Х., 2008. УЛУЧШЕНИЕ КАЧЕСТВА КЛЕЙКОВИНЫ И ТЕСТА ИЗ СЛАБОЙ МУКИ, Клейковина, Глютен, Повышение хлебопекарных свойств пшеничной муки с клейковиной ІІІ группы качества, Сухая пшеничная клейковина ДП с ИИ «Титан-Днепр» является одним из крупнейших поставщиков сухой пшеничной клейковины в Украине., Клейковина, Тест: мука. , Клейковина, Качество муки, Как определить клейковину пшеничной муки в домашних условиях?
|
| 2. |
Запитує: Олександр (01.11.2019) Тема запиту: Доброго дня! Для написання наукової роботи прошу підібрати матеріали: число падіння борошна, білизна борошна, сира клейковина, якість клейковини. Про білу та чорну шовковицю, хімічний склад, вплив місця зростання на якість плодів, в які хлібобулочні вироби її додають. |
Ключові слова: число падіння борошна -- білизна борошна -- сира клейковина -- якість клейковини -- шовковиця
Доброго дня! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ (див. посилання): Видання є в НБУВ: ВА534773 Кретович В. Л. Биохимия зерна и хлеба / В. Л. Кретович // АН СССР, Ин-т биохимии им. А. Н. Баха. – М. : Наука, 1991. – 130с. , РА403865 Мардар М. Р. Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15 / М. Р. Мардар; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 38 c., РА384717 Кордзая Н. Р. Формування якості хліба з цільного зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Н. Р. Кордзая; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2011. - 20 c., ВА655461 Глухов О. З. Плодова шовковиця Morus alba L. на південному сході України (Інтродукція, біоморфологія, використання) / О. З. Глухов [та ін.] ; Донец. ботан. сад НАН України. - Донецьк : Лебідь, 2003. - 139 с., Ж22632 Вітенко . А. Історія введення в культуру та використання Morus alba L. / В. А. Вітенко // Інтродукція рослин. - 2011. - № 1. - С. 103-106.(На основі аналізу літературних джерел та власних спостережень досліджено історію інтродукції Morus alba L. в Україні. Показано, що шовковиця біла є перспективною рослиною для використання в озелененні та медицині.) Жигунов Д. О. Аналіз якості борошна з різних регіонів України / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, Д. С. Жиронкіна // Наук. пр. [Одеськ. нац. академії харчових технологій]. - 2017. - Т. 81, Вип. 2. - С. 35-43., Господаренко Г. М. Борошномельні властивості зерна пшениці спельти залежно від сорту та лінії / Г. М. Господаренко, В. В. Любич, І. О. Полянецька, В. В. Новіков // Агробіологія. - 2018. - № 1. - С. 59-67., Іоргачова К. Г. Визначення технологічних властивостей борошна з безамілозної пшениці за станом вуглеводно-амілазного комплексу / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, О. І. Рибалка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 37-40., Верещинський О. П. Хімічний склад та хлібопекарські властивості борошна, виробленого з лущеного зерна / О. П. Верещинський. // Вісн. Харків. нац. тех. ун-ту сільськ.господарства ім. П. Василенка. - 2013. - Вип. 140., Яковенко А. І. Чому при зберіганні зерна пшениці показник клейковини зменшується? / А. І. Яковенко, А. В. Борта // Наук. пр. [Одеськ. нац. академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(1). - С. 96-99., Станкевич Г. М. Порівняльні характеристики різних способів відмивання клейковини / Г. М. Станкевич, А. В. Борта, А. А. Пенаки // Наук. пр. [Одеськ. нац. академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 116-122., Правдзіва І. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої 2. Показники якості борошна / І. В. Правдзіва, Н. В. Василенко, Г. Б. Вологдіна, Н. П. Замліла, В. Т. Колючий // Миронівськ. вісник: зб. наук. праць. – Миронівка. - 2016, Вип. 3. - С. 191-202., Василенко Н. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 3. "Сила" борошна та її складові / Н. В. Василенко, І. В. Правдзіва, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, В. Т. Колючий // Миронівськ. вісник: зб. наук. праць. – Миронівка. – 2017, Вип. 4. - С. 142-151., Правдзіва І. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 4. Технологічні показники якості борошна і тіста / І. В. Правдзіва, Н. В. Василенко, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, В. Т. Колючий // Миронівськ. вісник: зб. наук. праць. – Миронівка, 2017. - Вип. 5. - С. 184-193., Василенко Н. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 5. Хлібопекарські властивості борошна / Н. В. Василенко, І. В. Правдзіва, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, В. Т. Колючий // Миронівськ. вісник: зб. наук. праць. - 2018. - Вип. 6. - С. 99-107., РА330902 Червоніс М. В. Удосконалення системи методів визначення якості зерна озимої м'якої пшениці в процесі селекції : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.05 / М. В. Червоніс; Селекц.-генет. ін-т - нац. центр насіннєзнавства та сортовивчення УААН. - Одеса, 2004. - 22 c., РА337800 Топораш І. Г. Розробка методів покращання хлібопекарських властивостей борошна при сортових помелах пшениці : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02 / І. Г. Топораш; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2005. - 20 c., Цуркан O. O. Вивчення амінокислотного складу листя та кори шовковиці білої (Morus alba L.) і шовковиці чорної (Morus nigra L.) / O. O. Цуркан, Т. В. Ковальчук, О. В. Гергель // Фітотерапія. - 2010. - № 3. - С. 56-58., Джафарова Р. Э. Исследование влияния экстракта Morus alba на течение экспериментального сахарного диабета / Р. Э. Джафарова // Укр. журнал клін. та лаборатор. медицини. - 2012. - Т. 7, № 4. - С. 228-232. , Цуркан О. О. Вивчення біологічно активних речовин надземної частини шовковиці білої (Morus alba L.) та шовковиці чорної (Morus nigra L.) / О. О. Цуркан, Т. В. Ковальчук, О. В. Гергель // Фармацевт. журнал. - 2011. - № 6. - С. 72-78 ., Цуркан О. О. Фітохімічне дослідження надземної частини шовковиці білої та чорної / О. О. Цуркан, Т. В. Ковальчук, О. В. Гергель // Запорожский медицинский журнал. - 2012. - № 4. - С. 135-136., Бабаєва Г. І. Сорти плодової шовковиці для органічного садівництва / Г. І. Бабаєва, В. М. Литвин, В. І. Войтенко, Т. С. Хмельова // Вісн. аграрн. науки. - 2016. - № 6. - С. 16-19. , Вітенко В. А. Підходи до стандартизації декоративних форм Morus alba L. / В. А. Вітенко. // Наук. доповіді Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України. - 2015. - № 7. , Конечна Р. Т. Вивчення мікробоцидних властивостей шовковиці чорної (Morus Nigra L.) / Р. Т. Конечна, А. С. Крвавич, Ю. Т. Конечний, Р. Г. Шикула, В. П. Новіков // Укр. медичн. альманах. - 2014. - Т. 17, № 1. - С. 87-88. , Реферативна база даних , Наукова періодика України
|
|
|
|