Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Пошуковий запит: (<.>K=ОЗДОРОВЧ$<.>+<.>K=ХАРЧУВАНН$<.>+<.>K=ОФІСІ$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
1. |
Запитує: Валентина (19.05.2011) Тема запиту: Помогите найти: "Організація оздоровчого харчування в офісі". Спасибо. |
Примітка: Для написання курсової Ключові слова: оздоровче харчування в офісі
Добрий день! Скористайтеся наступними джерелами. Видання є в НБУВ: ВА624102 Волошин, О. І. Основи оздоровчого харчування [Текст] / О. І. Волошин, О. І. Сплавський. - 2-ге вид., доп. та перероб. - Чернівці : Буковинська держ. медична академія, 2002. - 303 с, ВА661461 Кручаниця, Марія Іванівна Основи оздоровчого харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця [и др.] ; Ужгородський національний ун-т. Факультет фізичного виховання і спорту. - Ужгород : Видавництво В.Падяка, 2004. - 215 с, В348028/Т. 1 Організація харчування в санаторно-курортних закладах та технологічні карти страв [Текст] : в 2 т. / ред. Е. О. Колесник. - К. : Купріянова, 2004 ., В348028/Т. 2 Організація харчування в санаторно-курортних закладах та технологічні карти страв [Текст] : в 2 т. / ред. Е. О. Колесник. - К. : Купріянова, 2004 ., ВА565609 Медкова, Ирина Львовна. Пища, которая лечит [Текст] / И. Л. Медкова, Т. Н. Павлова. - М. : МСП, 1995. - 512 с., ВА697950 Тележникова, Татьяна Николаевна. Продукты, спасающие вашу жизнь, улучшающие самочувствие [Текст] / Т. Н. Тележникова. - Донецк : БАО, 2008. - 287 c ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ОЗДОРОВЧОГО ХАРЧУВАННЯ, Бізнес план підприємства по організації корпоративного харчування, СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ЧИННИКИ РОЗВИТКУ ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ, Кейтеринг Материал из Википедии — свободной энциклопедии, РОБІТНИЧЕ ХАРЧУВАННЯ ЯК СОЦІАЛЬНИЙ ФАКТОР УСПІШНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА
|
| 2. |
Запитує: Галина (15.04.2015) Тема запиту: Добрий день! Допоможіть, будь ласка, знайти дисертації, які можна буде продивитися повністю, у яких проводився психолінгвістичний асоціативний експеримент та використовувався метод семантичного диференціалу, в ідеалі на матеріалі реклами продуктів харчування, або хоча б інших рекламних повідомлень. Дякую! |
| 3. |
Запитує: Дорундяк Ірина Василівна (18.05.2015) Тема запиту: Організація харчування і обслуговування учасників спортивних заходів |
Ключові слова: харчування спортсменів
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Також рекомендуємо здійснити самостійний пошук у базі "Наукова періодика України" та реферативній базі даних (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВС38197 Вілмор Д. Х. Фізіологія спорту : Підруч. / Д. Х. Вілмор, Д. Л. Костілл. - Київ : Олімп. л-ра, 2003. - 655 c. (Описано реакції організму на рухову активність. Висвітленно роль нервової, ендокринної, серцево-судинної та дихальної систем у регуляції процесів обміну речовин. Розкрито вплив чинників навколишнього середовища на рухову активність спортсменів, визначено шляхи оптимізації їх м'язової діяльності. Проаналізовано вплив різних обсягів тренувальних занять та харчування на рухову активність, зміни рівня м'язової діяльності, зумовлені процесом старіння, та способи підтримання адекватного рівня фізичної підготовки за допомогою рухової активності.), ВС39375 Плахтій П. Д. Основи гігієни фізичного виховання : Навч. посіб. / П. Д. Плахтій; Кам'янець-Поділ. держ. ун-т. - Кам'янець-Поділ. : Медобори, 2003. - 239 c. (Розглянуто закономірності впливу чинників та умов навколишнього середовища на організм людини. Запропоновано гігієнічні нормативи та рекомендації щодо умов виховання, фізичного навантаження, організації раціонального харчування, режиму навчальної і трудової діяльності, профілактики порушень психічного і фізичного здоров'я.), ВА731484 Власенко Т. В. Основи харчування. Теорія та практика застосування / Т. В. Власенко, Г. П. Грибан, Н. Г. Грибан, А. П. Денисовець, Д. О. Дзензелюк. - Житомир : Рута, 2010. - 881 c. (Висвітлено теоретичні та практичні аспекти харчування студентської молоді за різних умов життєдіяльності, зокрема під час активних занять фізичною культурою та спортом. Розкрито питання екотрофології. Увагу приділено харчовій і біологічній цінності продуктів, проблемам їх збалансованості у харчовому раціоні студентів. Наведено інформацію про основні концепції та теорії харчування, хімічну будову організму людини, види обміну речовин, процеси травлення, техно- та біогенні забруднення харчових продуктів, принципи використання харчових добавок, продукти харчування з генетично модифікованих джерел, штрихове кодування продовольчих товарів. Охарактеризовано технологію приготування страв для спортивного харчування.), Ж24615 Путро Л. Особенности питания пловцов / Л. Путро, И. Земцова, В. Смульский // Наука в олимп. спорте. - 2001. - № 1. - С. 122-131. (Викладено сучасні уявлення щодо організації харчування в системі підготовки плавців з урахуванням їх енерговитрат, періоду річного тренування, вікових та статевих особливостей. Наведено рекомендації з організації харчування за умов тренувальної та змагальної діяльності.), Ж16967 Путро Л. Особливості харчування спортсменів - представників зимових видів спорту / Л. Путро, І. Земцова // Теорія і методика фіз. виховання і спорту. - 2003. - № 1. - С. 88-94. (Розглянуто сучасні подання щодо особливостей організації харчування спортсменів - представників зимових видів спорту. Наведено рекомендації з організації харчування під час змагань, на дистанції, а також у відновному періоді. Запропоновано раціони харчування залежно від графіка змагань і комплекс способів відновлення.), Ж24808 Путро Л. Специфика питания спортсменов-легкоатлетов [Електронний ресурс] / Л. Путро, И. Земцова // Спорт. медицина. - 2004. - № 1-2. - С. 127-133. (Розглянуто основні питання організації раціонального та збалансованого харчування спортсменів-легкоатлетів. Зроблено оцінку якісної і кількісної повноцінності фактичних раціонів.), Ж69411 Шарий В. П. Організація харчування в спортивних гірських і пішохідних походах вищих категорій складності / В. П. Шарий, В. І. Пеньковець, В. М. Олійник // Педагогіка, психологія та мед.-біол. пробл. фіз. виховання і спорту. - 2004. - № 6. - С. 70-82. (На підставі аналізу літературних публікацій з питань компенсації енергетичних витрат організму та з використаннями власного досвіду організації харчування туристів у складних походах запропоновано раціони харчування та методику їх складання для пішохідних і гірських походів вищих категорій складності.), Ж24808 Путро Л. М. Особенности питания спортсменов-гребцов высокой квалификации / Л. М. Путро // Спорт. медицина. - 2006. - № 1. - С. 116-121. (Викладено сучасні уявлення про організацію раціонального харчування висококваліфікованих спортсменів-веслувальників. Наведено аналіз кількісної та якісної повноцінності фактичних раціонів харчування спортсменів. Розроблено комплексну схему корекції харчування спортсменів-веслувальників на різних етапах спортивної підготовки. Подано рекомендації з організації харчування за умов тренувальної та змагальної діяльності.), Ж694111 Булашев А. Я. Специфика организации питания в лыжных и пешеходных сложных туристских походах / А. Я. Булашев, Л. И. Каплина, Ю. Л. Шальков // Педагогіка, психологія та мед.-біол. пробл. фіз. виховання і спорту. - 2007. - № 6. - С. 39-43. (озкрито специфічні особливості організації харчування на складних лижних та пішохідних маршрутах. Для зменшення вагових навантажень на маршруті рекомендовано більш широко використовувати сублімовані продукти, з метою відновлення енергозатрат на особливо складних ділянках - висококалорійні живильні суміші. У спортивних походах не рекомендовано використовувати раціон харчування нижче 500 г сухого продукту на добу.), Ж24808 Цыганенко О. И. Методические подходы к оценке пищевого статуса спортсменов [Електронний ресурс] / О. И. Цыганенко, Н. А. Склярова // Спорт. медицина . - 2007. - № 2. - С. 108-110. (Запропоновано схему оцінки харчового статусу спортсменів. Схема включає вивчення фактичного харчування спортсменів, дослідження забезпечення організму спортсменів найважливішими харчовими речовинами, визначення ступеня розвитку м'язової та жирової систем, вивчення рівня захворюваності спортсменів, насамперед пов'язаних з системою травлення, проведення лабораторних досліджень.), Ж71868 Валецька Р. О. Раціональне збалансоване харчування спортсменів / Р. О. Валецька // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. сусп-ві. - 2013. - № 2. - С. 98-101. (Питання організації раціонального збалансованого харчування спортсменів залишається в центрі уваги спортивних фахівців. Організація раціонального харчування залежить від віку спортсмена, спортивної спеціалізації, статі спортсмена, інтенсивності та тривалості тренувань і змагань, клімато-географічних умов. Із позиції сучасної науки висвітлено роль харчових речовин у харчуванні. На підставі літературних даних і власних досліджень надано рекомендації щодо раціонального збалансованого харчування спортсменів та необхідності дотримуватися таких принципів: енергетична цінність раціону повинна відповідати енергетичним витратам організму; хімічний склад їжі має відповідати фізіологічним потребам організму в поживних речовинах; різноманітність уживаних продуктів; оптимальний режим харчування, тобто слід брати до уваги вид спорту, стать спортсмена, інтенсивність і тривалість часу тренувань та змагань; клімато-географічні умови; спортивної спеціалізації.) Наукова періодика України, Реферативна база даних "Україніка наукова"
|
| 4. |
Запитує: Аліса Дубина (28.07.2015) Тема запиту: Поняття "безпечності" продуктів харчування, зокрема м'яса птиці. У розрізі розкриття значення "якості" продуктів харчування, зокрема м'яса птиці. Порівняльна характеристика цих понять, відмінності та особливості їх трактування у вітчизняній та зарубіжній літературі. |
Примітка: Періодика, монографії, автореферати. Ключові слова: Безпечність продуктів харчування -- Якість продуктів харчування
Доброго дня! Сподіваємось, Вам у нагоді стануть наступні видання. Для самостійного пошуку додаткових джерел інформації рекомендуємо Вам скористатись Каталогом книжкових видань, базою "Автореферати дисертацій", Реферативною базою даних, базою "Наукова періодика України" (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВС43563 Михальські Т. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів : довідник / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. - Львів : ПАІС, 2006. - 336 c., ВС38622 Система НАССР : довідник. - Львів. : Леонорм, 2003. - 217 с. - (Сер. "Нормативна база підприємства"), ВА724869 Тюрікова І. С. Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ / І. С. Тюрікова ; Укоопспілка, Полтав. ун-т споживч. кооперації України, Каф. технології та організації харч. виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 237 с., Ж70321 Бубела Т. Безпечність та якість харчової продукції / Т. Бубела, О. Воробець // Вимірюв. техніка та метрологія : міжвід. наук.-техн. збірник. - 2010. - Вип. 71. - С. 139-143, Ж25522 Малигіна В. Управління безпечністю охолодженого м'яса бройлерів на основі принципів ХАССП / В. Малигіна, М. Сусська // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 177-185 Фотіна Т. І. Безпечність та якість продуктів птахівництва згідно із системою НАССР / Т. І. Фотіна, І. В. Коваленко // Вісн. Житомир. нац. агроекол. ун-ту : наук.-теорет. збірник. - 2012. - № 2(1). - С. 162-172., Фотіна Т. І. Якість продуктів птахівництва та система НАССР / Т. І. Фотіна, А. В. Коваленко // Вісн. Сум. нац. аграр. університету. - 2012. - Вип. 1. - С. 44-49. - (Ветеринарна медицина), Вербій В. П. Забезпечення якості птахівничої продукції як основа успішної діяльності підприємства / В. П. Вербій, П. С. Прокопенко, Н. П. Пономаренко // Сучас. птахівництво. - 2012. - № 10. - С. 11-13., Купінець Л. Є. Якість і безпека харчових продуктів як домінанта розвитку продовольчого комплексу / Л. Є. Купінець // Економіка харч. промисловості. - 2009. - № 1. - С. 43-50., Бомба М. Я. Безпека і якість продуктів харчування як важлива складова національної безпеки України / М. Я. Бомба, Л. Я. Івашків // Наук. вісн. Львів. держ. ун-ту внутр. справ : зб. наук. праць. - 2012. - Вип. 1. - С. 172-181. - (Сер. Економічна), Козак Л. Якість як атрибут ринкового позиціонування сільськогосподарської продукції та продуктів харчування / Л. Козак // Схід. - 2014. - № 1. - С. 40-46., Никитюк О. А. Науково-методичні основи екологічної безпеки сільськогосподарської продукції: автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 03.00.16 / О. А. Никитюк ; Нац. акад. аграр. наук України ; Ін-т агроекології і економіки природокористування. - Київ, 2010. - 41 с., Агапова Є. М. Проблеми забеспечення якості продукції птахівництва [Електронний ресурс] / Є. М. Агапова. - Режим доступу : URL : http://elibrary.nubip.edu.ua/6690/1/10fnbjdj.pdf . - Назва з екрана., Порівняльний аналіз якості та безпеки продуктів забою птиці, яка вирощена у приватному господарстві та на комплексі [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Довгій, В. А. Котелевич, І. П. Лігоміна [та ін.]. - Режим доступу : URL : http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/506 . - Назва з екрана., Якість та безпека харчових продуктів і продовольчої сировини, Книжкові видання та компакт-диски, Автореферати дисертацій, Реферативна база даних, Наукова періодика України
|
| 5. |
Запитує: Катерина (07.12.2015) Тема запиту: Добрий день! Я пишу магістерську,тема моєї магістерської: "Формування готовності майбутніх учителів початкової школи до фізично-оздоровчої виховної роботи з учнями в ГПД". Допоможіть підібрати матеріал до цієї теми. Дякую. |
Ключові слова: майбутні учителі -- фізично-оздоровча виховна робота -- початкова школа -- групи продовженого дня
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Також рекомендуємо здійснити самостійний пошук за ключовими словами у базі "Наукова періодика України" та реферативній базі даних (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВА771263 Сліпенко Д. П. Особливості методики навчання учнів початкової школи на уроках фізичної культури з використанням інноваційних технологій : навч. посібник / Д. П. Сліпенко, О. Д. Кузменкова. - Одеса : Букаєв В. В., 2013. - 192 c., ВА740983 Долинський Б. Т. Здоров'язбережувальна діяльність учителя початкової школи : навч. посібник / Б. Т. Долинський. - Одеса : Вид. М. П. Черкасов, 2011. - 249 c. , РА399831 Іванніков С. І. Підготовка майбутніх учителів початкової школи до застосування індивідуально-диференційованого підходу у фізичному вихованні учнів : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / С. І. Іванніков; ДЗ "Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К.Д. Ушинського". - Одеса, 2013. - 21 c. , Ж16225 Долинський Б. Т. Роль фізичної культури у професійній підготовці майбутніх учителів початкової школи / Б. Т. Долинський, Л. С. Шепель // Наука і освіта. - 2012. - № 4. - С. 61-63. Захаріна Є. А. Формування вмінь і навичок майбутніх учителів фізичної культури для позакласної та позашкільної оздоровчо-виховної роботи у виховному просторі загальноосвітніх навчальних закладів / Є. А. Захаріна // Наук. зап. Бердян. держ. пед. університету. Сер. Пед. науки. - 2014. - Вип. 2. - С. 63-69., Гаврилюк А. Методичні особливості проведення годин фізичної культури в групах продовженого дня з урахуванням працездатності дітей 8-9 років / А. Гаврилюк, О. Сапожник, І. Кліш // Нова пед. думка. - 2013. - № 4. - С. 66-68. , Коханко О. Стан готовності майбутніх учителів початкової школи до організації роботи групи продовженого дня / О. Коханко, В. Якуб // Гір. шк. Українських Карпат. - 2014. - № 11. - С. 87-90., Іванніков С. І. Індивідуально-диференційований підхід у змісті і методиці підготовки майбутніх учителів початкової школи до фізичного виховання учнів / С. І. Іванніков. // Наук. вісн. Донбасу. - 2012. - № 1. , Степанко А. В. Мотивація як компонент готовності майбутніх учителів початкових класів до роботи з фізичного виховання школярів / А. В. Степанко // Фізич. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. суспільстві : зб. наук. праць. - Луцьк, 2008. - Т. 1. - С. 249–251., Захаріна Є. Сучасні підходи до підготовки майбутніх учителів для проведення позакласної роботи з фізичного виховання / Є. Захаріна // Теорія і методика фіз. виховання і спорту. - 2013. - № 1. - С. 54-57., Панченко Г. Проблема визначення підходів щодо змісту і спрямованості здоров’язбережувальної роботи майбутніх учителів фізичної культури з учнями початкової школи / Г. Панченко // Наук. зап. Кіровоград. держ. пед. ун-ту ім. В. Винниченка. Сер. Пед. науки. - Кіровоград, 2013. - Вип. 121(1). - С. 287-290. , Шевченко А. Педагогічні основи формування готовності майбутніх учителів фізичної культури до позакласної роботи / А. Шевченко // Наук. зап. Кіровоград. держ. пед. ун-ту ім. В. Винниченка. Сер. Пед. науки. - Кіровоград, 2013. - Вип. 120. - С. 350-355. , Панченко Г. Проблема визначення підходів щодо змісту і спрямованості здоров’язбережувальної роботи майбутніх учителів фізичної культури з учнями початкової школи / Г. Панченко // Наук. зап. Кіровоград. держ. пед. ун-ту ім. В. Винниченка. Сер. Пед. науки. - Кіровоград, 2013. - Вип. 121(1). - С. 287-290. , Лукаш І. В. Особливості організації навчального процесу з фізичного виховання майбутніх учителів початкових класів / І. В. Лукаш // Пед. науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2014. - № 2. - С. 259-265., Захаріна Є. А. Формування вмінь і навичок майбутніх учителів фізичної культури для позакласної та позашкільної оздоровчо-виховної роботи у виховному просторі загальноосвітніх навчальних закладів / Є. А. Захаріна // Наук. зап. Бердян. держ. пед. університету. Сер. Пед. науки. - 2014. - Вип. 2. - С. 63-69., Жила С. О. Сучасний погляд на підготовку майбутніх учителів початкових класів до занять з фізичної культури / С. О. Жила, І. В. Лукаш // Вісн. Чернігів. нац. пед. університету. Сер. Пед. науки. Фізич. виховання та спорт. - 2013. - Вип. 112(2). - С. 120-122., Реферативна база даних, Наукова періодика України
|
| 6. |
Запитує: Анна (18.10.2016) Тема запиту: Використання цеолітів у харчовій промисловості; Незвичайні властивості цеолітів; Використання цеолітів у науково-дослідній діяльності; Використання цеолітів у спеціалізованому харчуванні; Використання цеолітів у медичних цілях. |
Ключові слова: цеоліт
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Також рекомендуємо самостійно, при можливості, ознайомитись з систематичним картковим каталогом, який розташований у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 3. Видання є в НБУВ: ДС54780 Лонін О. Ю. Технологічні та біофармацевтичні дослідження мінералу цеоліту з метою використання в фармацевтичній практиці як сорбент : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Лонін Олексій Юрійович ; Укр. фармацевт. академія. - Харків, 1996. - 140 с., ДС61920 Крутських Т. В. Розробка складу та технології противиразкового препарату у вигляді гранул на основі природного цеоліту : дис... канд. фармац. наук: 15.00.01 / Крутських Тетяна Василівна ; Укр. фармацевт. академія. - Харків, 1999. - 129 л., Ж24320 Притульська Н. В. Дослідження перспектив використання цеолітів в харчовій галузі / Н. В. Притульська, Є. В. Бондаренко // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11. - С. 4-9. (Досліджено досвід використання цеолітів у харчовій галузі. Вивчено сорбційні та антимікробні властивості цеолітів, що вказує на перспективи їх використання у процесі розробки спеціальних харчових продуктів детоксикаційної дії. Розглянуто здатність цеолітів пригнічувати патогенну мікрофлору харчових систем, що надає підставу для наукових досліджень у напрямку пошуку засобів для подовження термінів зберігання харчових продуктів.) , Ж68462 Рибачук Т. В. Розробка складу та технології таблеток природного цеоліту / Д. В. Рибачук, В. Д. Рибачук, П. П. Пашнев // Фармаком. - 2006. - № 3. - С. 63-66. (Експериментально обгрунтовано застосування методу вологої грануляції для одержання таблеток природного цеоліту. Проведено дослідження процесу грануляції порошку природного цеоліту. Вивчено вплив виду та концентрації зв'язувальних та інших допоміжних речовин на фізико-хімічні, технологічні властивості таблеткових мас і показники якості таблеток. Розроблено склад і запропоновано раціональну технологію виготовлення таблеток.), Ж70307 Рибачук В. Д. Вплив допоміжних речовин на адсорбційну активність таблеток цеоліту природного / В. Д. Рибачук // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2013. - Вип. 22, кн. 4. - С. 403-407. (Цеоліт природний є перспективною речовиною для створення ентеросорбентів у формі таблеток, але це неможливо без застосування допоміжних речовин, більшість з яких впливають на здатність діючої речовини до адсорбції. Мета роботи - вивчити вплив природи та концентрації зволожувача на адсорбційну активність цеоліту природного в таблетках. Матеріали дослідження - порошок цеоліту (0,1 - 0,15 мм), таблетки цеоліту, виготовлені з додаванням 1 - 15 % крохмального клейстеру, розчину полівінілпіролідону та гелю натрію карбоксиметилцелюлози. Кількість адсорбованих іонів амонію визначали з використанням фотоелектроколориметра марки КФК-2, <$Elambda~=~440> нм. Для одержання таблеток на основі цеоліту природного як зв'язуючих речовин доцільно використовувати 1 - 7 % крохмальний клейстер, 1 - 5 % гель натрію карбоксиметилцелюлози та розчин полівінілпіролідону. Висновки: вивчено вплив природи та концентрації зв'язуючих речовин на адсорбційну активність таблеток цеоліту природного. Доведено, що адсорбційна здатність цеоліту знижується у разі підвищення концентрації зволожувача.), Ж14738 Мальований М. С. Дослідження сепарації природних цеолітів / М. С. Мальований // Хім. пром-сть України. - 2001. - № 4. - С. 26-29., Ж69302/Вет.мед. Ветеринарна медицина / ред.: О. М. Царенко. - Суми, 2000. - 143 с. (Розглянуто особливості специфічної профілактики хвороби Марека, етіологію кишкової форми ешеріхозу, а також сучасну концепцію діагностики і профілактики сальмонельозів у птахівництві. Досліджено біологічні властивості польових ізолятів вірусу синдрому зниження несучості - 76, вміст лімфоїдних клітин у паренхімі тимуса курей у постнатальному періоді онтогенезу. Детально проаналізовано вплив природного цеоліту у раціоні курей-несучок на баланс і засвоюваність поживних речовин.) Зайцев О. І. Теоретичне і експериментальне обгрунтування виробництва синтетичного цеоліту та розробка лікарських препаратів на його основі : автореф. дис... д-ра фармац. наук : 15.00.01 / О. І. Зайцев; Нац. фармац. ун-т. - Харків, 2003. - 38 c. , Рибачук В. Д. Вплив допоміжних речовин на адсорбційну активність таблеток цеоліту природного / В. Д. Рибачук // Зб. наук. пр. співробітників НМАПО ім. П. Л. Шупика. - 2013. - Вип. 22(4). - С. 403-407., Курляк І. М. Використання цеолітів у годівлі дійних корів / І. М. Курляк // Наук. вісн. Львів. нац. ун-ту ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(3). - С. 165-168. , Реферативна база даних, Наукова періодика України, Зал каталогів
|
| 7. |
Запитує: Кіра Сергіївна (20.10.2016) Тема запиту: 1.Наукові статті на тему "Банкрутство". 2.Наукові статті на тему "Надання послуг громадського харчування". |
Ключові слова: банкрутство -- громадське харчування -- послуги
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ (див. посилання): Видання є в НБУВ: Р93620 Закон України про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг : за станом на 10 січня 2002 р. / Верховна Рада України. - Офіційне вид. - Київ : Парламент. видавництво, 2002. - 20 с. , ВА791492 Величко О. М. Стандартизація туристичних і супутніх послуг : навч. посіб. / О. М. Величко, Л. В. Коломієць, Т. Б. Гордієнко; ред.: О. М. Величко; Одес. держ. акад. техн. регулювання та якості. - Одеса : ВМВ, 2012. - 249 c. (Подано матеріали щодо основних понять і загальних станів сфери громадського харчування, класифікації закладів ресторанного господарства, вимог до обслуговуючого персоналу закладів громадського харчування та систем управління безпекою харчових продуктів.), ВА601494 Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування : матеріали міжнар. наук.- практ. конф., 25 - 26 жовт. 2000 р. / ред.: А. А. Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2000. - 433 c. (Розглянуто сучасні проблеми економіки та менеджменту в громадському харчуванні, готельному господарстві та туризмі, питання підвищення якості та конкурентоспроможності туристичних послуг на національному та міжнародному ринках. Проаналізовано основні економічні завдання підприємств громадського харчування, готельного господарства та туризму за сучасних умов господарювання. Висвітлено шляхи вдосконалення технології продукції громадського харчування за рахунок використання нетрадиційної сировини, нових прийомів обробки продуктів, технологічного устаткування. Наведено експериментальні дані про вплив кулінарної обробки на харчову цінність виробів і страв.), ВА633079 Аветисова А. О. Підприємства харчування в системі туризму / А. О. Аветисова, С. В. Сорока; Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2002. - 164 c. (Описано теоретичні та практичні основи структуризації системи управління туристичною галуззю. Висвітлено інформаційні та рекламні аспекти послуг у сфері харчування.), ВА738636 Фінансова санація та банкрутство підприємств : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / [Л. О. Омелянович та ін.] ; за ред. Л. О. Омелянович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. фінансів. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2011. - 200 с., Ж25031 Козирєва В. П. Мирова угода у справі про банкрутство: поняття, зміст, процедура укладення / В. П. Козирєва // Стратегія розв. України. - 2011. - № 3. - С. 201-207. (Розглянуто мирову угоду у справі про банкрутство, надано її поняття, зміст, процедуру укладення та наведено підстави визнання її недійсною.), Ж73477 Момот В. М. Способи управління якістю на підприємствах ресторанного типу / В. М. Момот, В. В. Нежурко // Економіка та упр. п-вами машинобуд. галузі: пробл. теорії та практики. - 2011. - № 3. - С. 71-79. (Розроблено комплексні способи управління якістю в системі громадського харчування. Розглянуто такі поняття як якість та управління якістю, проблеми контролю якості на підприємствах ресторанного типу. Описано роботу окремого агентства, що займатиметься наданням послуг окремим ресторанам, які не мають змоги утримувати власний відділ якості. Запропоновано комплексні способи контролю якості, за допомогою яких агентство з якості зможе надати відповідь на питання як повністю задовольнити потреби споживача.), Ж69395 Федорченко Н. В. Правова природа зобов'язань, які виникають при наданні послуг з громадського харчування / Н. В. Федорченко // Держава і право. Юрид. і політ. науки : зб. наук. пр. - 2010. - Вип. 50. - С. 312-318. (Проаналізовано правову природу зобов'язань, які виникають за надання послуг у сфері громадського харчування. Надано правову характеристику даної групи зобов'язань.) Фесюра М. В. Ліквідація, реорганізація, банкрутство підприємства, установи, організації в сучасний період: поняття та юридична сутність / М. В. Фесюра // Публічне право. - 2013. - № 1. - С. 310-317., Титова О. В. До питання про банкрутство державних підприємств та підприємств з державної часткою власності / О. В. Титова // Правн. часоп. Донец. університету. - 2013. - № 1. - С. 91-97., Фесюра М. В. Ліквідація, реорганізація, банкрутство підприємства, установи, організації в сучасний період: поняття та юридична сутність / М. В. Фесюра // Публічне право. - 2013. - № 1. - С. 310-317., Мартиненко В. П. Запобігання банкрутства підприємств громадського харчування : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.07.05 / В. П. Мартиненко; Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків, 1999. , Даніалі Ф. Системність управління малими підприємствами громадського харчування / Ф. Даніалі // Бізнес Інформ. - 2013. - № 9. - С. 383-387., Реферативна база даних, Наукова періодика України
|
| 8. |
Запитує: Інна (10.01.2017) Тема запиту: Допоможіть знайти інформацію про фізично-оздоровчі традиції українців |
Ключові слова: традиції українців
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Видання є в НБУВ: ВС45069 Гуркіна Г. О. Традиції та звичаї українців / Г. О. Гуркіна, О. В. Сердюк. - Харків : Торсінг плюс, 2008. - 95 с.: іл. , В350549/Т. 1 Традиції та звичаї українців: [в 2 т.]. -Т. 1 : Зима / авт.-упоряд. І. Ю. Квасниця. - Київ : Гнозіс, 2007. - 408 с., В350549/2 Традиції та звичаї українців: [в 2 т.]. -Т. 2 : Літо / авт-упоряд. Квасниця І. Ю., співавт. Квасниця А. В. - Київ : Гнозіс 2010. - 512 с. , ВА800352 Ігнатенко І. В. Етнологія для народу: свята, традиції, звичаї, обряди, прикмети, вірування українців / Ірина Ігнатенко. - Харків : Книжковий Клуб "Клуб Cімейного Дозвілля", 2016. - 319, [1] с., ВА601240 Цьось А. В. Фізичне виховання в календарній обрядовості українців : Навч. посіб. / А. В. Цьось; Волин. держ. ун-т ім. Л.Українки. - Луцьк : Надстир'я, 2000. - 374 c., ДС59908 Дуда Н. М. Трудові традиції українців Карпат кінця XIX- початку XX століть: дис... канд. іст. наук: 07.00.05 / Дуда Наталія Михайлівна ; Український держ. лісотехнічний ун-т. - Львів, 1998. - 178 л. , РА337122 Цьось А. В. Розвиток фізичного виховання на території України з найдавніших часів до початку ХІХ ст. : Автореф. дис... канд. наук з фіз. виховання і спорту: 24.00.02 / А. В. Цьось; Харк. держ. акад. фіз. культури. - Харків, 2005. - 40 c., Ж27482 Білий Д. Кубанські козаки / Д. Білий // Нар. творчість та етнографія. - 2003. - № 3. - С. 92-105., Ж27482 Тимчак Я. Традиції військово-фізичної підготовки у Київській Русі / Я. Тимчак // Нар. творчість та етнографія. - 2004. - № 5. - С. 63-71. Наукова періодика України , Реферативна база даних
|
| 9. |
Запитує: Інна (20.01.2017) Тема запиту: Літературні джерела щодо фізично-оздоровчих традицій українців. |
Ключові слова: фізичне виховання -- національне виховання -- оздоровчі традиції
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Видання є в НБУВ: В338070/1 Приступа Є.Н., Пилат В.С. Традиції української національної фізичної культури. – Львів: Троян, 1991. - Ч.1. - 104 с. , ВА576554 Традиції фізичної культури в Україні : зб. наук. ст. / Ін-т змісту і методів навчання, Волин. держ. ун-т ім. Лесі Українки ; упоряд. Н. О. Климова ; ред. С. В. Кириленко [та ін.]. - Київ : [б.в.], 1997. - 248 с., ВА557456 Козацькі забави / В. І. Завацький [и др.] ; Волинський ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк : Надстир'я, 1994. - 112 с., ВА651313 Дорошенко Е.Ю. Розвиток фізичної культури в Україні (друга половина XIX - початок ХХ століття) : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Е. Ю. Дорошенко, Л. В. Потапова ; Запорізький держ. ун-т. - Запоріжжя : ЗДУ, 2003. - 104 с., ВС57599 Цьось А. В. Історія фізичного виховання на теренах України з найдавніших часів до початку ХІХ ст.: навч. посіб. для студентів ВНЗ / А. В. Цьось, Н. А. Деделюк ; Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки. - Луцьк : Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2014. - 455 с., ВС51159 Старков В. А. Традиційна ігрова культура населення України : зб. наук. пр. / В. А. Старков; ред.: П. С. Сохань; НАН України, Ін-т укр. археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського. - Київ, 2009. - 400 c. (Проаналізовано билини як джерело вивчення фізичної культури Давньої Русі. Висвітлено розвиток фізичної культури даньоруського народу, запорозького козацтва. Розкрито взаємозв'язок традиційних ігрових культур українців і гагаузів. Наведено відомості про народні ігри та розваги селян Київщини, ігрову та розважальну культуру населення Слобожанщини та Полтавщини, Чернігівщини другої половини ХІХ ст., південної України ХІХ - початку ХХ ст. Описано ігрові елементи традиційної сімейної обрядовості Буковини, особливості ігрової культури циган.), ДС87147 Деделюк Н. А. Традиції фізичного виховання Київської Русі та їх використання в загальноосвітній школі : дис... канд. наук з фіз. виховання і спорту: 24.00.02 / Деделюк Ніна Автономівна ; Львівський держ. ін-т фізичної культури. - Л., 2004. - 231 арк. - арк. 165-182, РА424483 Алєксєєв О. О. Підготовка майбутніх учителів фізичної культури до формування здорового способу життя підлітків на традиціях українського козацтва : автореф. дис. ... канд. пед. наук : 13.00.04 / Алєксєєв Олександр Олексійович ; Хмельниц. гуманітар.-пед. акад. - Хмельницький, 2016. - 20 с. Чміль О.П., Чміль В.О. Формування здорового способу життя у підростаючого покоління на традиціях українського народу [Електронний ресурс] / О.П. Чміль, В.О. Чміль. - Режим доступу : URL : http://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi9tIPLldDRAhUElCwKHS9OCikQFghDMAY&url=http%3A%2F%2Fvisnyk-sport.kpnu.edu.ua%2Farticle%2Fdownload%2F31130%2F27754&usg=AFQjCNFUoXqZ6hzWnlovnUBc_LPET_azgg&bvm=bv.144224172,d.bGg. - Назва з екрана., Деделюк Н. А. Традиції фізичного виховання Київської Русі та їх використання в загальноосвітній школі : автореф. дис... канд. наук з фіз. виховання і спорту : 24.00.02 / Н. А. Деделюк; Львів. держ. ін-т фіз. культури. - Львів, 2004. - 20 c., Алєксєєв О. О. Вплив оздоровчих традицій українського козацтва на формування здорового способу життя школярів[Електронний ресурс] / О. О. Алєксєєв. - Режим доступу : URL : http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/Vkpnui_fv/2012_5/3_9.pdf. - Назва з екрана., Матвеєва Н.О. Фізичне виховання молоді на традиціях української козацької педагогіки [Електронний ресурс] / Н.О. Матвеєва. - Режим доступу : URL : http://www.nbuv.gov.ua/old_jrn/Soc_Gum/Vchdpu/2012_98_1/Matvey.pdf. - Назва з екрана., Бреславська-Кемінь С. В. Українська фольклорна традиція як засіб формування здорового способу життя / С. В. Бреславська-Кемінь // Фізичне виховання, спорт і культура здоров'я у сучасному суспільстві. - 2008. - Т. 1. - С. 6–8. , Любов Рехтета. Вплив українських традицій на формування здорового способу життя в молодших школярів / Рехтета. Любов // Обрії. - 2011. - № 1. - С. 87-89.
|
| 10. |
Запитує: Інна (15.03.2017) Тема запиту: Підкажіть, будь ласка, як можна знайти форми роботи, заходи для підлітків що стосуються фізично-оздоровчих традицій українців? (традиції оздоровлення та харчування, доцільність одягу, сімейне оздоровлення тощо). Дякую. |
Ключові слова: сімейне оздоровлення -- харчування -- оздоровлення підлітків
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Рекомендуємо здійснити самостійний пошук за ключовими словами у базі "Наукова періодика України", реферативній базі даних та у каталозі книжкових видань (див. посилання). Видання є в НБУВ: ВА689899 Екологічне виховання, народне оздоровлення, традиційне харчування в українській концепції національного здоров`я / В. В. Сніжко [та ін.]. - Київ : НДІУ, 2007. , ВА734561 Історико-культурні традиції Слобожанщини ХVII-XXI ст. / А. С. Міносян [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 175 с. , СО34705 Віват Г. І. Традиції українського харчування / Г. Віват. - Одеса : ВМВ, 2016. - 287 с., Р97590 Кожевніков В. П. Проблеми здорового харчування : власний досвід на тлі українських традицій / В. П. Кожевніков. - Київ : Українська Видавнича Спілка, 2003. - 32 с. Туренко Н. М. Проблема оздоровлення дітей на Слобожанщині на початку ХХ століття / Н. М. Туренко // Теорія та методика навчання та виховання : зб. наук. праць. - Харків, 2011. - Вип. 28. - С. 173-179., Согоконь О. А. Пріоритети фізичного виховання для оздоровлення та вихованості студентської молоді / О. А. Согоконь // Пед. науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2014. - № 2. - С. 488-495., Чернишова Г. Ф. Особливості спільної роботи сім’ї та дитячого закладу оздоровлення і відпочинку / Г. Ф. Чернишова // Теорет.-метод. проблеми виховання дітей та учнів. молоді : зб. наук. праць. - Київ, 2014. - Вип. 18(2). - С. 387-395.
|
| 11. |
Запитує: Анна (21.04.2017) Тема запиту: Доброго дня! Потрібна інформація про аналіз ринку спортивного харчування 2011-2016 роки з акцентом на продукти для відновлення спортсменів. Буду дуже вдячна за допомогу. |
Ключові слова: спортивне харчування
Доброго дня! Сподіваємось, наступні джерела стануть Вам у нагоді. Міклашевська Ю. Законодавче регулювання виробництва та обігу харчових продуктів для спортсменів / Ю. Міклашевська, О. Хробатенко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 39-47., Притульська Н. В. Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні / Н. В. Притульська, О. В. Хробатенко, Ю. Б. Міклашевська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 186-194., Земцова І. І. Cучасні концепції харчування спортсменів / І. І. Земцова // Спортивна медицина. - 2012. - № 2. - С. 77-84. , Полієвський С. О. Особливості харчування спортсменів / С. О. Полієвський, Ю. Д. Свистун, В. М. Трач, Х. Є. Шавель // Наук. вісн. Ужгород. університету. Сер. Медицина. - 2011. - Вип. 2. - С. 356-360., Бондаренко Є. Споживчі переваги харчових продуктів для спортсменів / Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2008. - № 1. - С. 29-35. , Притульська Н. До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів / Н. Притульська, О. Хробатенко, Є. Бондаренко // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 112-121. , Валецька Р. О. Раціональне збалансоване харчування спортсменів / Р. О. Валецька // Фізичне виховання, спорт і культура здоров'я у сучасному суспільстві. - 2013. - № 2. - С. 98-101., Притульська Н. В. Сучасні тенденції ринку спортивного харчування / Н. В Притульська, Д. П. Антюшко, Ю. М. Мотузка // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 1. - С. 49-52.
|
| 12. |
Запитує: Мазурова Євгенія (05.10.2018) Тема запиту: Екотрофологія як наука про безпечне харчування. |
Ключові слова: Екотрофологія
Доброго дня! Пропонуємо переглянути наступні видання: Видання є в НБУВ: ВА688088 Екотрофологія-міст у майбутнє харчування людини : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Біла Церква, 13-14 вересня 2007 року) / Білоцерківський держ. аграрний ун-т. Кафедра екотрофології. Інститут європейської інтеграції ; відп. ред. Т. М. Димань. - Біла Церква : [б.в.], 2007. - 200 с., ВА663509 Екотрофологія. Сучасні проблеми : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., Біла Церква, 30 травня - 1 червня 2005 р. / Білоцерківський держ. аграрний ун-т, Інститут європейської інтеграції ; відп. ред. Т. М. Димань. - Біла Церква : БДАУ, 2005. - 283 с., ВС42686 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань [та ін.]. - К. : Лібра, 2006. - 304 с., ВА602615 Даценко І. І. Гігієна і екологія людини : навч. посіб. для студ. вищих навч. закладів / І. І. Даценко ; Науково-методичний центр вищої освіти, Львівський держ. медичний ун-т ім. Данила Галицького. - Л. : Афіша, 2000. - 248 с., ВА614951 Донченко Л. В. Безопасность пищевой продукции : учебник для студ. вузов, обучающихся по спец. 311200 "Технология производства и переработки сельскохозяйственной продукции" / Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 528 с., ВА692016 Павлоцька Л.Ф. Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. Ф. Павлоцька [и др.]. - Суми : Університетська книга, 2007. - 441 c. Екотрофологія. Прогрес, проблеми, перспективи екологічно безпечного виробництва. Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 10-річчю кафедри екотрофології БНАУ. – Біла Церква, 2013. – 128 с., Димань Т. М., Барановський М. М. Електрофологія як міждисциплінарний холістичний підхід до вирішення проблем харчування людини [Електронний ресурс] / Т. М. Димань, М. М. Барановський. - Режим доступу : URL : http://eco.com.ua/sites/eco.com.ua/files/lib1/konf/1vze/zb_m/0023_zb_m_1VZE.pdf. - Назва з екрана.
|
| 13. |
Запитує: Наталя (06.04.2020) Тема запиту: Доброго дня, допоможіть знайти літературу за темою : Складання оптимального добового раціону для співробітників IT компаній. Дякую! |
Ключові слова: здорове харчування -- оптимальний добовий раціон -- гігієна харчування -- раціональне харчування (дієтетика) -- харчування людини
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Видання є в НБУВ: ВА662725 Кузмінська О. В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді : Моногр. / О. В. Кузмінська, М. С Червона; Держ. ін-т пробл. сім'ї та молоді, Укр. ін-т соц. дослідж., Укр.-канад. проект "Молодь за здоров'я - 2". - Київ, 2005. - 128 c., ВА662120 Димань Т. М. Харчування людини / Т. М. Димань, М. М. Барановський, М. С. Ківа, Т. Г. Мазур, Л. П. Загоруй. - Біла Церква : Білоцерк. держ. аграр. ун-т, 2005. - 301 c., ВА661461 Кручаниця М. І. Основи оздоровчого харчування : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. фіз. виховання і спорту / М. І. Кручаниця, С. О. Михайлович, Н. В. Розумик; Ужгород. нац. ун-т. Ф-т фіз. виховання і спорту. - Ужгород : Вид-во В.Падяка, 2004. - 215 c, ВА604677 Оздоровлююче природне харчування, розвантажувальна дієтотерапія : Матеріали міжнар. наук.-практ. конф., (Поляна, 6 - 9 жовт. 2000 р.) / ред.: О. М. Ганич; НДІ фітотерапії. - Ужгород, 2000. - 278 c. , ВА607427 Зубар Н. М. Фізіологія харчування : практикум: навч. посіб. / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2001. - 257 c., ВА665408 Безпека харчування: сучасні проблеми : посіб.-довід. / уклад.: А. В. Бабюк. - Чернівці : Книга - ХХІ, 2005. - 456 c., ВА594190 Ципріян В. І. Гігієна харчування з основами нутриціології : підруч. для студ. вищ. навч. мед. закл. ІІІ - ІV рівнів акредитації, лікарів-інтернів і курсантів ін-ту удосконалення лікарів / В. І. Ципріян, В. Д. Ванханен, В. В. Ванханен, Б. Л. Смолянський, Б. М. Штабський; ред.: Ципріян. - Київ : Здоров'я, 1999., Ж14686 Кузьминская Е. Метод расчета усваиваемости белков пищевых продуктов / Е. Кузьминская, А. Шамонина, Р. Лихотоп, Я. Козицкая // Укр. журн. мед. техніки і технології. - 1998. - № 3. - С. 33-35. РА372802 Депутат Ю. М. Гігієнічне обгрунтування корекції загальновійськового добового раціону харчування військовослужбовців строкової служби Збройних Сил України : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.02.01 / Ю. М. Депутат; Ін-т гігієни та мед. екол. ім. О.М.Марзєєва АМН України. - Київ, 2010. - 19 c., Валецька Р. О. Раціональне збалансоване харчування спортсменів / Р. О. Валецька // Фіз. виховання, спорт і культура здоров'я у сучас. суспільстві. - 2013. - № 2. - С. 98-101. , Сиза О. І. Йододефіцит і раціональне харчування / О. І. Сиза, О. М. Савченко, М. С. Коваленко, І. О. Тимкова // Тех. науки та технології. - 2015. - № 2. - С. 204-210., Левчук К. О. Раціональне харчування молоді як елемент здоров’язбережувальних технологій навчання / К. О. Левчук // Зб. наук. пр. Дніпровськ. держ. тех. ун-ту. Тех. науки. - Кам'янське, 2018. - Вип. 1. - С. 141-144., Тележенко Л. М. Збагачення раціону харчування людини фізіологічно активними компонентами за рахунок споживання соків та напоїв / Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 9-13., Макарова Г. В. Створення мобільного додатку для оптимізації ваги та харчування людини / Г. В. Макарова // Системи обробки інформації. - 2017. - Вип. 2. - С. 187-191., Кузьмін О. В. Кількісна оцінка якості раціонів харчування з позиції норм фізіологічної потреби людини / О. В. Кузьмін, М. А. Суярко, Т. В. Скоробреха, О. С. Собуцька, Т. О. Роман // Міжнарод. наук. журнал "Інтернаука" : зб. наук. праць. - Київ, 2018. - № 13. - С. 50-58., Реферативна база даних - результати пошуку , Наукова періодика України
|
| 14. |
Запитує: Олександр (12.10.2020) Тема запиту: Добрий день шановні працівники бібліотеки. Можете підказати в фондах вашої бібліотеки є наступні часописи: 1. Донецкий шахтер (1921-1922г) 2. Донецкий землеустроитель (1922-1924г) 3. Донецкий кооператор (1921-1924г) 4. Донецкий пахарь (1924-1925г) 5. Донецкий профессионалист (1924-1925г) 6. Уголь и Железо (1925-1930г) 7. Уголь(1930-1950г) 8. Журнал химической промышленности (1924-1941г) 9. Кокс и Химия (1931-1941г) 10. Горнорабочий (1920-1931) 11. Забой (1923-1941г) 12. За здорове харчування (1930-1932г) 13. Общественное питание (1928-1941г) 14. Бюлетень Українського Червоного Хреста (1922-1925) 15. Червоний хрест (1929-1941) З повагою, Олександр |
Ключові слова: журнали
Добрий день! У фондах НБУВ зберігаються наступні журнали (див. посилання). З ними Ви можете ознайомитися тільки в приміщенні Бібліотеки Головного корпусу після закінчення карантину. З приводу копіювання та доставки електронних копій документів згідно з переліком платних послуг, які надаються у Відділі міжбібліотечного абонемента НБУВ, можете звернутися за телефонами: 524-33-98, 524-29-14, 096-857-70-66 або замовлення просимо надсилати на електронну пошту [email protected], [email protected]. Детальна інформація за посиланням (див. посилання). З 15 вересня Відділ міжбібліотечного абонемента здійснюватиме обслуговування користувачів за таким графіком: вівторок та четвер з 10.00 до 17.00. Видання є в НБУВ: Ж20747 Донецкий землеустроитель. 1922- №2, 1923-№4, 1924-№5 , Жс20748 Донецкий кооператор. - Бахмут, 1922-№4.5.2., 1923-№1 + прил. №1-12 + прил. к №10, 11, 12, 1924 №1-10, 1921- №3-4., Ж21822 Уголь : Сб. "Уголь и железо". - 1925- №1-3, 1926-№4-8, 13-15, 9-12., 1927-№16-27, 1928-№28-39, 1929-№40-51, 1930-№52-64, 1931- №65-75, 1932-№76-87, 1933-№88-99, 1934-№101-111, 1935-№112-123, 1936-№124-136, 1937-№137-142, 144., 1938-№145-156, 1939-№1-12, 1940-1950- №1-12., Жс5805 Журнал химической промышленности : изд. Совета съездов представителей основной химической промышленности. - М., 1924-1941, Жс20710 Горнорабочий. Орган Уполномоченного ЦК Всерос. союза горнорабочих Украины и Крыма. - Х., 1920-1931., Ж20835 Забой : ежемес. лит.-худ. ил. приложение к газете "Всероссийская кочегарка". - Бахмут-Артемовск, 1923-1932., Ж20812 За здорове харчування : орган всеукр. тов-ва пропаганди та організації здорового нар. харчування. - Х., 1930-1932., Жс21931 Червоний хрест : двотижн. іл. журн. Центр. комітету Червоного хреста. - Київ, 1929-1941., Жс22027 Кокс и химия. - Харків, 1931-1941., Ж12674/а Общественное питание : бюллетень Мос. объединения столовых. - М., 1933-1941. Відділ міжбібліотечного абонемента
|
| 15. |
Запитує: Чорна Марина Віталіївна (20.05.2023) Тема запиту: Автореферат моєї дисертації на рівень кандидата економічних наук (не можу знайти). 1997 рік, Харків. Захист (і написання) - Харківська державна академія технології та організації харчування. 25 квітня 1997. Тема роботи "Эффективность воспроизводства основных фондов предприятий питания". Черная Марина Витальевна. Руководитель - Власова Наталья Алексеевна, к.э.н. доцент |
Добрий день! У відповідь на Ваш запит повідомляємо, що у фондах НБУВ зберігається зазначене видання. Видання є в НБУВ: РА296336 Чорна М. В. Ефективність відтворення основних фондів підприємств громадського харчування: автореф. дис... канд. екон. наук: 08.07.05 / Чорна Марина Віталіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1997. - 18 с.
|
|
|
|