Ключові слова: cироватка --
сколотини --
гарбуз
Добрий день! Сподіваємося, підібрані нами джерела стануть Вам у нагоді. Для додаткового пошуку літератури скористайтесь проектом " Наукова періодика", реферативною базою даних НБУВ. Також рекомендуємо самостійно ознайомитись з систематичним картковим каталогом, відвідати читальні зали обслуговування періодичними виданнями, читальний зал довідково-бібліографічного обслуговування, які розташовані у приміщенні Головного корпусу НБУВ за адресою: проспект 40-річчя Жовтня, 3.
Видання є в НБУВ:
ВА660105 Колтунов В. А. Зберігання гарбузових плодів / В. А. Колтунов, Л. М. Пузік; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. - Харків., 2004. - 366 c. ,
РА316343 Вересоцький Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ю. І. Вересоцький; Укр. держ. ун-т харч. технологій. - Київ, 2001. - 18 c.,
РА401483 Красуля О. О. Технологія ферментованих напоїв з харчовими волокнами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / О. О. Красуля; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2013. - 20 c.,
РА414544 Чернюшок О. А. Удосконалення технології напоїв із сироватки молочної, обробленої електроіскровими розрядами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / О. А. Чернюшок; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 21 c.,
РА408244 Назаренко І. А. Технологія молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / І. А. Назаренко; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2014. - 20 c.,
РА414958 Кравець О. І. Очистка молочної сироватки від білкової дисперсної фази : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / О. І. Кравець; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 20, [1] c.,
Ж14378 Мінорова А. В. Вплив кислотності середовища на ферментативний гідроліз лактози у молочній сироватці / А. В. Мінорова, І. О. Романчук // Вісн. аграр. науки. - 2007. - № 3. - С. 59-60.
РА367291 Рибіна О. Б. Моделювання процесів комбінованої обробки молочої сироватки електромагнітним полем : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / О. Б. Рибіна; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2009. - 18 c.,
РА327864 Мазняк З. О. Дослідження процесу ультрафільтраційного концентрування сколотин та його апаратурне оформлення : автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.12 / З. О. Мазняк; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2003. - 18 c.,
РА314468 Юдіна Т. І. Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування : автореф.дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Т. І. Юдіна; Харк. держ. акад. технології та організації харчування. - Харків, 2001. - 17 c.,
РА353466 Ветров В. М. Технологія молочно-білкових напівфабрикатів зі сколотин для виробництва структурованої десертної продукції : автореф. дис... канд. техн. наук / В. М. Ветров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - 18 c.,
Мінорова А. В. Дослідження зміни фізико-хімічного складу ретентату та пермеату під час ультрафільтрації підсирної молочної сироватки / А. В. Мінорова // Прод. ресурси. Сер. : Тех. науки. - 2015. - № 4. - С. 40-45.,
Ж69443 Головко М. П. Порівняльна характеристика хімічного складу та антиоксидантної активності різних видів молочної сироватки та перспективи її використання у напоях / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту : зб. наук. праць. – Мелітополь, 2013. - Вип. 13, т. 7. - С. 134-139. ,
Колтунов В. Структурні складові плодів гарбуза / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 122-129.,
Реферативна база даних,
Наукова періодика України