Пошуковий запит: (<.>A=ТРУФКАТ$<.>+<.>A=ЛЮДМИЛ$<.>+<.>A=ВИКТОРОВН$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | ДС94205 Труфкати Л. В. Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис.
|
2. | РА346984 Труфкаті Л. В. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.
|
3. | ВА786448 Капрельянц Л. В. Соевые продукты и ингредиенты: химия, технология, использование [Текст] : монография / Л. В. Капрельянц, Т. В. Шпырко, Л. В. Труфкати. - Одесса : ТЭС, 2014. - 194 с. : рис., табл.
|
4. | ВА810315 Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : Грінь Д. С. [вид.], 2016. - 476 с. : рис., табл.
|
5. | ВА824539 Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Капрельянц Л. В. [та ін.]. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 476 с. : рис., табл.
|
6. | ВА826456 Капрельянц Л. В. Лабораторний практикум із загальної мікробіології і вірусології [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, А. В. Єгорова, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : Олді-Плюс, 2018. - 135 с. : рис., табл.
|
7. | ВА829596 Єгорова А. В. Мікробіологія галузі. (Мікробіологія бродильних виробництв) [Текст] : навч. посіб. / А. В. Єгорова, Л. В. Капрельянц, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 135 с. : рис., табл.
|