Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Реферативна база даних (40)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...

      
1.
ІВ221845

Brandenstein, Cai.
Modulation der Süßwahrnehmung bei Erythrit und Steviolglycosiden in Abhängigkeit von der Lebensmittelmatrix [Text] : Diss. / Cai Brandenstein ; Fachbereich Chemie der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2014. - XXIV, 199 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 127-139

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
2.
Р137719

Цикавая, Инна.
Rain : вопросы и ответы [Текст] / Инна Цикавая. - Винница : Рогальская И. А., 2019. - 31 с. - ISBN 978-617-7556-43-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
3.
РА406922

Волнянська, Олена Вікторівна.
Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
4.
РА445097

Баті, Вікторія Віталіївна.
Біологічні властивості лактобактерій, перспективних для створення харчових продуктів спеціального прогнозованого призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.07 / Баті Вікторія Віталіївна ; НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д. К. Заболотного. - Київ, 2020. - 24 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
5.
ВА749490


Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95-97. - 300 (1-й з-д 1-100) прим. - ISBN 978-966-593-961-0

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
6.
ВА820285


Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-704-4

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
7.
ВА809924


Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим. - ISBN 978-966-929-373-2

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
8.
РА445399

Кузнецова, Олена Михайлівна.
Вдосконалення системи контролю якості та безпеки дієтичних добавок [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 14.02.01 / Кузнецова Олена Михайлівна ; Нац. акад. мед. наук України, Держ. установа "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва Нац. акад. мед. наук України". - Київ, 2020. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
9.
ВА718613

Хомич, Галина Панасівна.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157. - ISBN 978-966-184-058-3

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
10.
Р125727


Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
11.
ВА782202


Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-361. - 200 прим. - ISBN 978-966-387-087-8

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
12.
РА451439

Гріненко, Ірина Григорівна.
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гріненко Ірина Григорівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2021. - 40 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
13.
РА443062

Головко, Тетяна Миколаївна.
Наукове обґрунтування технологій продуктів оздоровчого призначення, збагачених на ессенціальні мікронутрієнти [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Головко Тетяна Миколаївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 43 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
14.
РА443061

Цихановська, Ірина Василівна.
Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Цихановська Ірина Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2019. - 47 с.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
15.
ВА732634


Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим. - ISBN 978-966-385-129-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
16.
ВА697649

Коршунов, Анна Федоровна.
Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с. - Библиогр.: с. 140. - ISBN 978-966-385-080-1

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
Категорія: Біологічні науки   
17.
ВА837219


Продукти нанотехнології: цитрати біоелементів (хімічна характеристика, біологічна дія, сфера застосування) [Текст] : [монографія] / М. П. Гуліч [та ін.] ; під ред. д-ра мед. наук, проф. М. П. Гуліч, канд. хім. наук, ст. наук. співробітник Н. Л. Ємченко ; ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Медінформ, 2018. - 201, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-409-215-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд


      
18.
РА406735

Берестова, Аделіна Анатоліївна.
Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
19.
ВА705264


Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584. - ISBN 966-629-344-7

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд


      
20.
ВС55905


Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим. - ISBN 978-966-629-532-6

Рубрики:




Видання зберігається у :
Основний фонд

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського