Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.ДС55517 Романовський І. Я. Електрофізичні методи контролю якості сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.20.02 / Романовський Іван Якимович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 343 л.
2.РА295656 Романовський І. Я. Електрофізичні методи контролю якості сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.20.02 / Романовський Іван Якимович ; Національний аграрний ун-т. - К., 1997. - 47 с.:іл.
3.РА355250 Водолазський В. М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с.
4.ВА624111 Никитюк О. А. Розробка систем якості в лабораторіях з випробувань сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки [Текст] : Навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів / О. А. Никитюк. - К. : Нора-прінт, 2001. - 247 с.
5.ВА633998 Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості продуктів харчування [Текст] : Навч. посібник / Ф. О. Чмиленко, Л. В. Соболь ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : РВВ ДНУ, 2001. - 136 с.
6.СТ1073 Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги [Текст] / розроб. М. Мухаровський [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 13 с. - (Національний стандарт України)
7.ВА646678 НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю для підприємств по виробництву харчової продукції та продовольчої сировини. M001-2003 [Текст] : Метод. посібник / упоряд. В. М. Хмель, Є. О. Пархоменко ; заг. ред. О. Г. Топольницький ; Держспоживстандарт України, Інститут з питань управління якістю та навколишнім середовищем, ДП УкрНДНЦ. - К. : Хімджест, 2003. - 80 с.
8.ВА694373 Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості харчових продуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с.
9.ВА673190 Шубин А. А. Методы контроля пищевых продуктов [Текст] : Учеб. пособие для вузов / А. А. Шубин [и др.] ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. Кафедра химии. - Донецк : ДонГУЭТ, 2005. - 171 с.: рис., табл.
10.ВС43098 Эффективное внедрение НАССР [Текст] : Учимся на опыте других / пер. с англ. В. Широков ; ред. Т. Мейес, С. Мортимор. - СПб. : Профессия, 2005. - 285 с.: рис., табл.
11.СТ3681 Дослідження сенсорне; Словник термінів (ISO 5492:1992, IDT) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 37 с. - (Національний стандарт України)
12.ВА707888 Методи контролю продукції тваринництва і рослинних жирів [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / О. І. Черевко [та ін.] ; заг. ред. Л. М. Крайнюк. - Суми : Університетська книга, 2009. - 300 c.: рис., табл.
13.ВА737808 Ковбасенко В. М. Сучасні методи контролю якості продукції тваринництва в процесі виробництва [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямком підготов. "Ветеринарна медицина" / Ковбасенко В. М., Гострик В. М. ; за ред. проф. Ковбасенка В. М. - О. : [ТЕС], 2010. - 283 с. : рис., табл.
14.Р123475 Базове керівництво з впровадження системи НАССР (методи гарантії безпечності та якості харчових продуктів) [в питаннях і відповідях] [Текст] : навч. посіб. / Бізікін С. В. [та ін.] ; Держ. інспекція сіл. госп-ва в Харк. обл., Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : Вид-во Іванченка І. С., 2013. - 39 с.
15.ВА800904 Особливості впровадження системи НАССР на м'ясо-, молоко- та рибопереробних підприємствах України [Текст] : [навч.-посіб.] / Богатко Н. М. [та ін.]. - Біла Церква : [б. в.], 2016. - 282 с. : рис., табл.
16.ВА832536 Стибель В. В. Управління безпечністю продуктів харчування [Текст] : практ. посіб. / Володимир Стибель, Маріан Сімонов ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів : Галицька видавнича спілка, 2018. - 228 с. : іл.
17.ВА856762 Лозова Т. М. Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари. Контроль та експертиза якості [Текст] : навч. посіб. / Лозова Т. М., Решетило Л. І. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2022. - 253 с. : рис., табл.
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського