Бази даних

Книжкові видання та компакт-диски - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (87)Журнали та продовжувані видання (92)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 181
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС52968 Егорова А. В. Разработка технологии производства безлактозного зернового продукта [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Егорова Антонина Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 186 л.
2.ДС95039 Шевченко О. Ю. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл.
3.ДС54687 Решта С. П. Разработка биотехнологии композиционных пищевых продуктов на основе вторичного зернового сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 244 л.
4.ДС58814 Чуйко Л. А. Товароведная оценка пищевых добавок и продуктов профилактического действия из цветочной пыльцы и растительного сырья [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 249 л.
5.ДС59368 Погарская В. В. Формирование качества каротиноидных фитодобавок профилактического действия из моркови и их использование в продуктах питания [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарская Виктория Вадимовна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1998. - 272 л.
6.ДС51602 з додат. Сирохман І. В. Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівська комерційна академія. - Львів, 1995. - 635 л.+додат.210л.
7.РА288867 Антіпіна О. О. Розробка хіміко-технологічних основ одержання харчового білку та волокон з вторинних зернових ресурсів [Текст] : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.02 / Антіпіна Олена Олексіївна ; Одеська академія харчових технологій. - О., 1995. - 23 с.
8.РА296432 Решта С. П. Розробка біотехнології композиційних харчових продуктів на основі вторинної зернової сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Решта Сентябрина Петрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 24 с.
9.РА293188 Сирохман І. В. Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1995. - 46 с.
10.РА344978 Шевченко О. Ю. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.
11.РА301650 Чуйко Л. О. Товарознавча оцінка харчових добавок та продуктів профілактичної дії з квіткового пилку та рослинної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Чуйко Людмила Олексіївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998.
12.РА301658 Погарська В. В. Формування якості каротиноїдних фітодобавок профілактичної дії з моркви та їх використання в продуктах харчування [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Погарська Вікторія Вадимівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 17 с.
13.РА301770 Данилова Л. А. Природні інгібітори окислення ліпідів і вирішення проблеми підвищення якості харчових продуктів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.06 / Данилова Людмила Андріївна ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1998. - 33 с.
14.ВА562018 Власова Л. Л. Практичні заняття з товарознавства продовольчих товарів [Текст] : Навч. посібник / Л. Л. Власова. - К. : Вища шк., 1995. - 54 с.
15.ВА567775 Шляхи підвищення якості та вдосконалення асортименту товарів в умовах переходу до ринку [Текст] : Зб. наук. праць / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; відп. ред. А. Є. Мірошников [та ін.]. - К. : [б.в.], 1996. - 198 с.
16.В341474/Ч. 1 Методичні вказівки з підготовки до державних іспитів з фаху 7.050301. Ч. 1 [Текст]. - К. : [б.в.], 1997. - 47 с.
17.ВА570792 Специализированные продукты детского питания, прошедшие экспертизу в Институте питания РАМН и гигиеническую сертификацию в Госкомсанэпиднадзоре России [Текст] : Каталог. - М. : [б.в.], 1996. - 96 с.
18.Ва581289 Новые технологии витаминных углеводсодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия [Текст] / Р. Ю. Павлюк [и др.] ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания, Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - Х. : [б.в.] ; К. : [б.в.], 1997. - 290 с.
19.ВА582662 Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] / І. В. Сирохман [та ін]. - К. : Лібра, 1998. - 632 с.
20.Р81374 Методичні вказівки для самостійного вивчення та підготовки до усного заліку з курсу "Товарознавство продовольчих товарів". Розділи: "Харчові жири", "Молочні та яєчні товари", "М'ясні товари", "Рибні товари" [Текст] : Для студ. товарознавчого фак. заоч. форми навч. та спец. 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами", 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050304 "Захист прав споживачів", 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. Є. В. Тищенко [та ін.]. - К. : [б.в.], 1997. - 30 с.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського